2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتون ست هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالش بود که به سر پرستی گرفتیدش؟ چه مدت طول کشید روندش

دخترم در واقع چند سال فرزند خوانده مادر خدابیامرزم بودند 

مادرم تصادف کردند و به رحمت خدا رفتند 

نزدیک به شش ماه دخترم پیش من بودند اما خب من اون زمان واجد شرایط سرپرست نبودم 

از بهزیستی دخترم را بازگردوند پیش خودشون 

چند سال من به لحاظ مالی ساپورت میکردم 

شرایط که برام هموار شد اقدام کردم 

و البته مسئولین هم بهم درخواست دادند همراهی کردند 

و پروسه دشواری پشت سر گذاشتم و خداروشکر موفق شدم 

اون زمان حدود یازده سالشون بود الان چهارده هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
البته اگه اینطوره و خودش میخواسته که مشکلی نیست

بله 

در جریان باشید تغییر نام مسئله آسان و خودخواهانه ای نیست این هم در شرایط ما که دخترم تحت نظر بهزیستی هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سلامت باشید چقدر کار بزرگی کردید اجرتون با خدا💗

متشکرم جانم 

سالم و سربلند باشید ❤️ ✨ 

من بچه ندارم ولی اسم خاهر برادرم باهام سته 

مانیا مهنا مونا متین

اسم داداشم قشنگ تره ب نظرم 🙄 اسم من ک اصلااا خوب نیس

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

نه پسرم علیدخترم شایلین(البته هنوز تو راهه بدنیا نیومده😁)

انتقاد پذیری یا اگه یچیز بگم گارد میگیری و میگی ازت نظر نخواستم؟؟؟؟؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

خب دختر من هستند دیگه پدر و مادرشون در قید حیات نیستند اینطوری برای هر دو ما بهتر هستش

میشه بپرسم هر دو دخترنونو واقعا از ته دل اندازه هم دوست دارین 

یا نه یکم فرق داره

اگر دوست داشتید جواب دادید خدایی راستشو بگین اگرم نه کلا جواب ندین😍🥰🌼🙏