2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتون ست هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 99 پست
میشه بپرسم هر دو دخترنونو واقعا از ته دل اندازه هم دوست دارین یا نه یکم فرق دارهاگر دوست داشتید جواب ...

خواهش میکنم جانم بله حتما ❤️✨
من واقعیت به شخصه عاشق بچه هام یعنی ارتباط گیری من با بچه ها عالیه میتونم تعامل خیلی خوبی باهاشون داشته باشم
ببینید من خب سال ها بود که با دخترم ارتباط داشتم چون در کامنتی برای دوستمون توضیح دادم دخترم اول فرزند خوانده مادرم بودند حس من بهشون مثال  یک مراقب و دلسوز وخواهر و پشتوانه امن بود
اوایل که دیگه حضانتشو بطور کامل گرفته‌ بودم دوره آزمایشی طی کردیم بیشتر درگیر رعایت اعتدال بین هردوی بچه هابودم پروسه استرس زایی بود برام
تصور کنید بچه اقوام می‌سپارند بهتون شما سعی میکنید میزبان خوبی باشید پذیرایی خوب داشته باشید  من هم تلاش داشتم نه برای نمایش اما خب بعنوان یک مسئول بهترین ورژن خودم را ارائه بدم تا احساس ناامنی کنارمون نداشته باشه و زودتر با شرایط جدید کنار ما عادت کنه
هرروز که می‌گذشت اون حس نگرانی مادرانه درونم بیشتر میشد و البته خیلی هم  دوسش داشتم
متوجه شده بودم تا زنگ آیفون به صدا در میاد سریع از دید ،خودشو مخفی میکرد زیر نظرش داشتم تا اینکه یک روز از خود بهزیستی باهام تماس گرفتند بیان منزلمون چون در دوره آموزشی بودیم دخترم باز فوری رفت تو اتاقش پشت سرش رفتم تا منو دید گریه کرد
ترسیده بود که بیان ببرنشوقتی دیدمش تو اون وضعیت
یک حال عجیبی سراغم اومده بود بغلش گرفتم باهاش صحبت کردم گفتم نمیذارم هیشکی تو رو از من بگیره همیشه مراقبتم ساعت ها تو بغلم بود
فقط میتونم بگم اون اتفاق باعث شد اون عشق وحس مادرانه عمیق نسبت بهش تو قلبم بشدت اوج بگیره روزی هزار بار میبوسمش مدام تو بغلمه شب باید خودم خوابش کنم باهاش رفیقم الان با دختری که خودم به دنیا آوردم هیچ تفاوت احساسی بینشون توی قلبم نیست 😍 

عذرخواهی منو بپذیرید طولانی شد🙏🌹

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم جانم بله حتما ❤️✨من واقعیت به شخصه عاشق بچه هام یعنی ارتباط گیری من با بچه ها عالیه میتو ...

عزیزدلم خیلی ممنون ک صادقانه و قشنگ جواب دادین 

واقعا مشخصه چقدر انسان درست و بزرگی هستید

کار شما واقعا تحسین برانگیزه .اون حس امنیتی ک رو دخترتون در کنار شما داره از هر چیزی بالاتر و قشنگتره 

خداروشکر ک هنوزم فرشته هایی مثل شما وجود دارند 

خدا شما رو برای هم حفظ کنه🥰🥺💚🧿

عزیزدلم خیلی ممنون ک صادقانه و قشنگ جواب دادین واقعا مشخصه چقدر انسان درست و بزرگی هستیدکار شما واقع ...

دورتون بگردم 

شما به من لطف دارید قطعا بهترین صفات ارزشمند در وجود خود شماست که ما را هم لایق دونستید

امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید‌

در کنار عزیزانتون بهترین ها براتون رقم بخوره  

هر کجا که هستید در پناه خدا باشید 

✨♥️✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ایلیا و اریا

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بگو

اینکه بهم نمیان اشکال نداره منم زیاد موافق ست بودن نیستم مخصوصا وقتی یه دختر یه پسر هستن

ولی شما دیگه خیلی دورن

یکی عربی و قشنگه ، یکی ایرانی ولی اصلا قشنگ نیست

گفتم نظرمو بگم شاید بیشتر فکر کردی🌹

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

اینکه بهم نمیان اشکال نداره منم زیاد موافق ست بودن نیستم مخصوصا وقتی یه دختر یه پسر هستنولی شما دیگه ...

عزیزم شایلین انتخاب من نیس

اسم شوهرم شاهین هس اون انتخاب کرده هیچ جورم راضی نمیشه عوضش کنیم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

عزیزم شایلین انتخاب من نیساسم شوهرم شاهین هس اون انتخاب کرده هیچ جورم راضی نمیشه عوضش کنیم

😂😂😂وای خدایا🥰

پس از همین الان خودتو اماده کن که یه هووی کوچولو تو راه داری😅

بسلامت بغل بگیریش و نامدار باشه الهی

بگو حداقل ب شایلی رضایت بده😅 علی و شایلی

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲