فرزانه23 مدیر عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 2325 عنوان برای پدر شدن شوهری چی بگیرم آیا؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3951 بازدید | 108 پست من که زایمان کنم همه برام کادو میخرن عمه و خاله مامان و ... دلم میخواد منم برای شوهرم یه کادو بخرم یه ماه بعد از زایمانم تولدشم هستهرسال تقریبا سورپرایزش کردم دلم میخواد امسال براش خاص باشه بنظرتون چیکار کنم؟ مسئولیت خوشحال بودنت با خودته 1397/02/04 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 خدا رو شکر شما متوجه شدی من دارم شوخی میکنم😇 عاشقتونم پایدار عزیزم اصلا برای عذر خواهی از سایر دو ... مگه غیر اینم می شه تعبیر کرد؟!کلی خندیدم دمت گرم شوهی ت بجا بود آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
فرزانه23 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 2325 خدا رو شکر شما متوجه شدی من دارم شوخی میکنم😇 عاشقتونم پایدار عزیزم اصلا برای عذر خواهی از سایر دو ... ممنونوآفرین آفرین مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 آره خودمم دلم میخواد وقتی اولین بار میاد بیمارستان بهم کادو میده منم بهش کادو بدم جلو همه دلم میخوا ... ایولا خیلی عالی می شه ... کادوتو می تونی تو اتاقت جاساز کنی ؟اگه نمی تونی بده دست کسی با خودش بیاره آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
حسنا296 عضویت: 1396/03/03 تعداد پست: 4522 مگه غیر اینم می شه تعبیر کرد؟!کلی خندیدم دمت گرم شوهی ت بجا بود نمیدونم والا،اخه بعضیا نوشته بودن ربطی ندارد به تو که چجوری صدا میزنه گفتم در همینجا ابراز ندامت کنم بلکه تخفیف قائل بشن تو مجازاتم😟😂😂😂
فرزانه23 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 2325 ایولا خیلی عالی می شه ... کادوتو می تونی تو اتاقت جاساز کنی ؟اگه نمی تونی بده دست کسی با خودش بیاره آره ولی نمیدونم چی بگیرم آخه مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
فرزانه23 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 2325 نمیدونم والا،اخه بعضیا نوشته بودن ربطی ندارد به تو که چجوری صدا میزنه گفتم در همینجا ابراز ندامت کن ... بنظرم همین که به شوهرت بگی شوهری مجازات خوبیه مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
گیلاسی_خانم عضویت: 1392/05/02 تعداد پست: 10659 استاتر من برای همسرم ماساژور خریدم خیلی ازش خوشش اومد گردن و پا و کمرش و ماساژ میده از دی جی کالا خریدم میتونی بری ببینی خیلی ماساژور مختلف داره لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مریم_بااااانو عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 3072 خدا رو شکر شما متوجه شدی من دارم شوخی میکنم😇 عاشقتونم پایدار عزیزم اصلا برای عذر خواهی از سایر دو ... فدای شما عقشمی😘😘😘
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 کمک کنیم کادو چی بگیره فرزانه جان بیخیالمعمولا ساعت ، دکمه سر استین ، دستبند از این چرمیا که پلاک طلا داره ،کراوات ، بلوز،پلیور،فندک، کیف پول (بگو با قدم نو رسیده ایشالا که همیشه پر پول باشه )ادکلن،کارت هدیه با نوشته خاص آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
فرزانه23 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 2325 استاتر من برای همسرم ماساژور خریدم خیلی ازش خوشش اومد گردن و پا و کمرش و ماساژ میده&nb ... ما یه ماساژور داریم آخه ازین چند سره ها مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 استاتر من برای همسرم ماساژور خریدم خیلی ازش خوشش اومد گردن و پا و کمرش و ماساژ میده&nb ... از این دلفینیا یا مشابه؟من از این دستیا دارم بد نیست ولی کسی ماساژ بده حال می ده..خودت از کت و کول میوفتی ...بازم گزینه بدی نیست آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
گیلاسی_خانم عضویت: 1392/05/02 تعداد پست: 10659 ما یه ماساژور داریم آخه ازین چند سره ها پس بشین یه لیست تهیه کن از هدیه ای که بشه به یک مرد داد اخه دست ادم برای اقایون بسته هستتنوع نداره ولی یه لباسهایی هست برای نی نی ها مثلا جوراب روش نوشته i love you dad اینم خوبه بزاری روی کادوش برای قسمت احساسی و قشنگ داستان لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
گیلاسی_خانم عضویت: 1392/05/02 تعداد پست: 10659 از این دلفینیا یا مشابه؟ من از این دستیا دارم بد نیست ولی کسی ماساژ بده حال می ده..خودت از کت و کول ... نه برقی است میزاری روی شونت خودش ماساژت میده لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم