2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو یبارم بزرگتر شخصیتشو نشون من بده ،احترام بزرگتر دست خودشه ،احترام بذاره تااحترام ببینه ،والا بااین حرف انگار گولت میزنه،بگو من نمیخوام شخصیتم بزرگ باشه ،خودت بزنگ حالشو بپرس 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
بزن به احوالپرسی کن سخنش نکن مادر حسابش فرق می‌کنه حتی بدش

بهش میگم من اینجا تنهام یه بار بهشون گفتی به زنم زنگ بزنین تنهاس میدونم مادره ولی من هرسری زنگ میزنم واقعیتش یه بار اون زنگ بزنه چیزی نمیشه 

مگه من از شوهرم توقع دارم که به مامان من زنگ بزنه؟؟؟؟

من زنگ نمیزنم هر وقت با شوهرم صحبت میکنن میگم سلام برسون ، همین به شوهرم هم گفتم تو به من آداب معاشر ...

افرین منم بهش گفتم تا حالا شده بگم زنگ بزن به مامانم یا به بابام نه هرموقع خودت راحتی مادر تو فقط مادره مادر ما مادر نیس؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐

متقابلا بخواه به مادر شما زنگ بزنه بگو عزیزم خودت  چرا  شخصیت خودت بالا نمی بری؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بهش میگم من اینجا تنهام یه بار بهشون گفتی به زنم زنگ بزنین تنهاس میدونم مادره ولی من هرسری زنگ میزنم ...

این چیزارو دعوا نکن گلم 

یه بار ک زدی بگو دلم تنگ شد شما ک یادی از ما نمیکنید گفتم من زنگتون بزنم 

یا یکبار بگو زنگ زدم جواب زنگم زنگ نزدید گفتم دیگه زنگ نزنم منم 

افرین منم بهش گفتم تا حالا شده بگم زنگ بزن به مامانم یا به بابام نه هرموقع خودت راحتی مادر تو فقط ما ...

بگو بیشتر بدم میاد تو میگی دیگه رغبت نمیکنم از ته دلم نیست اجباره و دیگه انجام نمیدم 

پر توقع شون نکن 

کارهات خاله زنکی هست زشته برای مرد 

هر وقت بخوام خودم تشخیص می م به کی ، کی زنگ بزنم 

سیاست داشته باش الکی بگو زدم یک بار بزن سه بار بگو زدم

نه اصلا نباید دروغ گفت اصلا ،تکلیفش رو روشن کنه دیگه دردسر نداره شوهر من خیلی سمج بود رک و راست حرفم رو ده بار زدم دیگه کوتاه اومد