2777
2789

من‌ی سری خواستم اینجوری غذا بگیرم ی ساعت الافمون کردن اخرشم گفتن نمیتونیم غذا بفرستیم چند سال پیش بود دگ هم‌نگرفتم خودتو الافشون نکن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینو دارم امروزم آخرین مهلت استفاده ازش ببین به دردتون میخوره 

۲۵۰ هزار تومن تخفیف اولین سفارش غذا با اسنپ!
کد مخصوص شما: L5OV8IWTD7XJ4MK3
تا ۲۷ آبان
سفارش

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

به جا روانشناس برو روانپزشک به نظرم 

فکر نمی کنم روانشناس تاثیر داشته باشه

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من حساسیت شدید دارویی گرفتم مجبور به قطع تمامی قرص ها گرفتم. اگر ن ک ادامه میدادم. اگر حالت خیلی بد باشه نیاز ب درمان دارویی داشته باشی روانشناس میگه باید دارو مصرف کنی و ارجاع میده به روانپزشک

دارو نخوریا اگه بخوری بدنت عادت میکنه باید دز بالاتر بخوری دز بالاترم که بخوری بدون اون قرصا اصلا نمیتونی زندگی کنی اول برو روانشناس روانپزشک همون اول قرص مینویسه

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁