2777
2789
عنوان

تا حالا همچین کاریو کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 38 پست

من خودم وقتی یکی کمتر بهم پیام میده بیشتر راجع بهش کنجکاومو منتظرم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستمه جنس مخالف نی کارم فلان شرایط فلان دورم پر ادمه صدتا رفیق پسر دارم

از کی تالا جن‌دگی شده افتخار ک دخترا بهش افتخار میکنن ؟ 

ی بار ک گفت صد تا رفیق پسر دارم بگو پسرا از خداشونه دختر تو اکیپشون راه بدن همه میتونن راحت رفیق پسر داشته باشن 

از کی تالا جن‌دگی شده افتخار ک دخترا بهش افتخار میکنن ؟ ی بار ک گفت صد تا رفیق پسر دارم بگو پسرا از ...

واقعا دیروز خیلیییی گریه کردم من خودم چندسال اطرافم پسر نمیزارم بیاد بعد بمن میگ اره تو چون کسی محلت نمیده فلانی 

من چندماهه بیکار شدم چون من شاغلم حسودیت میشه حالا شاید حقوقش دوسه تومن یامن عاشق طبیعتم شدید کمپ بزنم یبار اومد در لولم نی و فلان

خریت خودمه من از نظر فرهنگ و همه چی بالاترم ازش هی خودم هرچی خاکی گرفتم و ... جو گرفتش

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

واقعا دیروز خیلیییی گریه کردم من خودم چندسال اطرافم پسر نمیزارم بیاد بعد بمن میگ اره تو چون کسی محلت ...

خیلی راحته ب نظر من جواب این ادمارو دادن 

مصلن نگو از کار بیکار شدم میگفتی خودم اومدم بیرون اگ همین تایمم رفتم بیرون سرکار میخاستم سرگرم باشم وگرنه خانوادم اینقد بهم میرسن ک نیاز ندارم بدنمو الکی ب کار بندازم مصه بقیه دخترا مگه دیووونم ؟ میشینم خونه پول از ددی میگیرم کیف می‌کنم 

خیلی راحته ب نظر من جواب این ادمارو دادن مصلن نگو از کار بیکار شدم میگفتی خودم اومدم بیرون اگ همین ت ...

همین دیگ از بس خرممم بهشم گفتم که اصلا من باید تغیر جنسیت باید بدم بیام تو و رلاتو بگیرم کارمم تعدیل نیرو داشتن تا من رفتم سرکار سرش تو زندگیم کی میرم کی میام چرا اونجا رفیق پیدا کردم

خیلی راحته ب نظر من جواب این ادمارو دادن مصلن نگو از کار بیکار شدم میگفتی خودم اومدم بیرون اگ همین ت ...

ولی اصل نمیزاشت من حرف بزنم تو وقیحی تو فلان تو بمانی من براتو فلان کارا کردم گفتم کردی که من ۱۰۰برابر کردم