2777
2789
عنوان

تا حالا همچین کاریو کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست
همین دیگ از بس خرممم بهشم گفتم که اصلا من باید تغیر جنسیت باید بدم بیام تو و رلاتو بگیرم کارمم تعدیل ...

منم از این رفیقا داشتم ی آدم کم لول ک همه تعجب میکردن چرا رفیق منه ولی اینقد بهش بها داده بودم برا خودم شاخ شد تهش 

وقتایی ک با ی رفیقام بیرون بودم میزد ب گریه و ابرو ریزی ولی خودش با صد تا صد تا رفیق می‌شد 

این آدما چون نمیتونن تو لول تو باشن سعی میکنن شبیهت بشن و تو رو تنها کنن 

بیخیالش شو چرا اینقد خودتو اذیت میکنی 

منم از این رفیقا داشتم ی آدم کم لول ک همه تعجب میکردن چرا رفیق منه ولی اینقد بهش بها داده بودم برا خ ...

دیگ ولش کردم حیف این همه نون نمک باهم خوردیم گفتن خاست بیرون بره نمیرم دورمم پر میکنم با ادمای دیگ و استوری و صدتا کلاس تا بترکه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگ ولش کردم حیف این همه نون نمک باهم خوردیم گفتن خاست بیرون بره نمیرم دورمم پر میکنم با ادمای دیگ و ...

حالا برو چن تا کلاس تا ببینه داری پیشرفت میکنی ببین چجوری میاد میچسبه بهت ک وقتتو پر کنه به هیچ کاری نرسی 

حالا برو چن تا کلاس تا ببینه داری پیشرفت میکنی ببین چجوری میاد میچسبه بهت ک وقتتو پر کنه به هیچ کاری ...

اره ی کادو تولد بهش بدهکارم بندازم جلوش برم

حالا برو چن تا کلاس تا ببینه داری پیشرفت میکنی ببین چجوری میاد میچسبه بهت ک وقتتو پر کنه به هیچ کاری ...

بامنم فقط اینطور شده باهرکی دورش بوده

منم از این رفیقا داشتم ی آدم کم لول ک همه تعجب میکردن چرا رفیق منه ولی اینقد بهش بها داده بودم برا خ ...

ممنون بودی درکم کردی واقعا سردردم یکم بهتر شد