2777
2789

من یک ساله عقد کردم پدرم فوت شده و مادرم مجدد ازدواج کرده و الان شوهرش خونه ماست و یک برادر کوچکتر دارم با برادرم که اصلا اصلا میونه خوبی ندارم و همسر مادرم هم خیلی منو اذیت کرده تو این سال ها و اگر بگم به خاطرش مریض شدم و چقدر بیماری گرفتم دروغ نگفتم 🥹 حالا شوهرم یه شهر دیگه کار می‌کنه و ماهی یک هفته میاد پیش من . ما تو شهر خودمون یه خونه پیش خرید کردیم که برا دو سال دیگه آماده هست و خونه خامه تا بقیه کاراش بکنیم شاید بشه سه سال و نیم چهار سال دیگه که بریم سر خونه زندگیمون 

من ب شوهرم میگم منو ببر پیش خودت همونجا یه آپارتمانه خیلی کوچیک اجاره کن لااقل من دو هفته پیش تو باشم بقیه‌اش هم خودت بیای مرخصی . حالا ش شوهرم اسمش برای مسکن ملی در اومده میگه فعلاً نمی‌تونم ببرمت پیش خودم باید برای مسکن ملی پول جمع کنم ولی خب من واقعا راحت نیستم خونه خودمون . با هیچکس تو این خونه من راحت نیستم و هر کسی به هر نحوی منو اذیت کرده علی الخصوص مادرم .

شوهرم میگه ی مدت صبر کن درستش میکنم که میدونم حالا حالا ها نمیکنه 

من دلم میخواد زودتر برم سر خونه زندگی خودم که راحت بشم 

ولی شوهرم میخواد تا عقدیم برا خودش سرمایه جمع کنه که من مخالف نیستم ولی هم تنهایی و دوری از شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه هم اینکه من تو این خونه دائم عذاب میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سرکار نمیری؟ وقتتو بیرون پر کن...کمتر خونه باش...پولم جم کن

من باز هم تو این خونه ام این چیری رو عوض نمیکنه و اینکه بهونه شوهرم هست من برم سر کار باز هم منو نمیبره 

کار هم که مثل نقل و نبات نریخته 

چجور پیش خرید کردید که مسکن ملی به اسمتون دراومده؟نباید ملکی به نامتون باشه بعدا برای تحویلاولش دقیق ...

حالا میپرسم ولی مسکن ملی انگار چند سال پیش ثبت نام کردن 

جدا از اون الان این خونه که سند نداره 

فقط قولنامه 

حالا میپرسم ولی مسکن ملی انگار چند سال پیش ثبت نام کردن جدا از اون الان این خونه که سند نداره فقط قو ...

قولنامه با کد رهگیری معتبر بعدا قابلیت گرفتن سند داره

پولتون نره بعد خونه ندن دقیق پرس و جو کن

شوهرتم زرنگه حواست باشه خودتم پول پس انداز داشته باش برای خودت

قولنامه با کد رهگیری معتبر بعدا قابلیت گرفتن سند دارهپولتون نره بعد خونه ندن دقیق پرس و جو کنشوهرتم ...

اره خیلی زرنگه من از آدم های اطرافم شانس نیورذم 

خب ی سوال 

قولنامه ب نام هر کس باشه سند هم میخوره به نام اون ؟

پرس و جو زیاد کردبم راجب طرف 

گویا که آدم درستی بود 

بعد یه سوال شما راجب قانون هبه چیزی می‌دونی ؟

اره اگه بهت ملک هبه کنه(هدیه بده)میتونه پس بگیره ولی شرایطی داره که نتونه پس بگیره

مثلا توش درخت بکاری اگه بنامت هبه شد تو حیاطش یا یه گلخونه کوچیک توش برای خودت(تغییر کاربری بدی فقط خونه نباشه دیگه)یا بنام کسی بزنی یا سریعا بفروشی دیگه رجوع از هبه نداریم