2777
2789
عنوان

کاش شوهرم قبول میکرد منو با خودش ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
یعنی به نظرت چیکار کنم عربرم راهنمایی کن

ی پیشنهاد برات دارم

ی تمرین همسرداری هم برای خودته

به بذادر و پدرت اقتدار بده

ی تمرین بهت میدم امشب

از لفظ خواهشی استفاده کن

داداش میشه.... صدای تلوزیون کم کننننی؟ 

بابا میشه برم..... 

یا براش چای دم کن بزارجلوش

یا کفشش را واکس بزن.... لباسش اتو کن

میبینی چقدر تاثیرداره این رفتارت

اره خیلی زرنگه من از آدم های اطرافم شانس نیورذم خب ی سوال قولنامه ب نام هر کس باشه سند هم میخوره به ...

زمانی میتونی رو قولنامه خیلی حساب باز کنی که تو سامانه کاتب ثبتش کنید درغیر اینصورت فقط یه توافقه تا به نام زدن سند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اگه بهت ملک هبه کنه(هدیه بده)میتونه پس بگیره ولی شرایطی داره که نتونه پس بگیرهمثلا توش درخت بکار ...

ببین عزیزم شرمنده ام که وقتت گرفتم اما 

قولنامه خونه به نام من هست و من خودم طلاهای خونه پدری رو فروختم برای این ملک و مقداری هم شوهرم سکه داشت و فروخت و قرار شد چون مهریه ام خیلی کم هست خونه رو به نام من کنه یعنی هفتاد درصد پول خونه رو خودم دادم قولنامه به نام من هست اما چک های خرید خونه به نام همسرم 

یعنی همسرم چک کشیده 

این هم هبه میشه ؟ 

فروختن خونه و اینا که نه نمیشه

ولی مثلا تو حیاط خلوت چند تا گیاه بزارم اوکیع ؟ یا تو باغچه ساختمون که آپارتمان هست درخت بکارم ؟ 

میشه راهنماییم کنی 

آخه خونه خیاط خلوت داره و حیاط جدا نداره که بخام درخت بزارم در آینده 

ببین عزیزم شرمنده ام که وقتت گرفتم اما قولنامه خونه به نام من هست و من خودم طلاهای خونه پدری رو فروخ ...

تو این مورد بیع (خرید ملک)اتفاق افتاده نه هبه

حتما درصد دقیق سهم که به نامت میشه(پولش خودت دادی) و مابقی مهریت میشه و قراره در عوضش دنگ بگیری از خونه رو همسرت ببر بعدا دفتر اسناد رسمی ثبت کنه به مشکل نخوری بعدا

هردفترخونه ای نرو اکثرا طرف مردان چندجا برو ازشون سوال کن اونی پیدا کن که ادم درستیه

تو این مورد بیع (خرید ملک)اتفاق افتاده نه هبهحتما درصد دقیق سهم که به نامت میشه(پولش خودت دادی) و ما ...

دستت درد نکنه عزیزم خدا بهت سلامتی بده 

خدا خیر اول و آخرت بده گلم خیلی ممنون که کمکم کردی 

دستت درد نکنه عزیزم خدا بهت سلامتی بده خدا خیر اول و آخرت بده گلم خیلی ممنون که کمکم کردی

خواهش میکنم سخت میشه ثابت کرد اینطوری که پول رفته به حساب شوهرت مالک طلا تو بودی کاش این کار نمیکردی

چون از حساب شوهرت رفته خرید ملک کاملا به نام اونه و دقیقا مشمول هبه میشه این به من نگفته بودی از حساب خودت ندادی پولو

تنها راهی که میمونه اقرار کتبی همسرته(با یه دفتر اسناد رسمی صحبت کن)بگو قید کنه معادل این قدر از پول خونه طلا دادی و باقیش بخاطر بخشش مهریه میخوره به نامت

حواس شوهرت خیلی جمعه همزمان که این برات تو دفتر اسناد رسمی مینویسن بخشش مهریه در قبال دریافت ملک هم برات اماده کنن همزمان امضا کنید که بعدا نزنه زیرش

محکم کاری نکنی شوهرت از چنگت درآورده خیلی بلده

یا وکیل داره یا کسی که بلده

حتما برو دفتر اسناد رسمی برای ثبت سند مشورت بگیر 

یه وکیل هست اینستا بذار ادرس پیجش بدم تونستی مشاوره رایگان بگیر ازش یا بگو برات متن مناسب تنظیم کنه یه مقدار پولم میگیره ولی ارزش داره سرت کلاه نمیذارن

کامل با جزییات براش تعریف کن من حقوق خوندم ولی پیج وکلا رو دنبال میکنم اطلاعات عملی عالیی دارن

خواهش میکنم سخت میشه ثابت کرد اینطوری که پول رفته به حساب شوهرت مالک طلا تو بودی کاش این کار نمیکردی ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه 

یعنی با این تفاسیر که گفتی حتی سند خونه هم به نام من بخوره 

باز هم می‌تونه شوهرم ازم بگیره ؟ 

این کار که گفتی که بگم اینقدر پول بابت طلاها بوده باید الان کاراش بکنم یا موقع زدن سند ؟ 

خواهش میکنم سخت میشه ثابت کرد اینطوری که پول رفته به حساب شوهرت مالک طلا تو بودی کاش این کار نمیکردی ...

فکر نمیکنم از قصد شوهرم این کار رو انجام داده باشه ولی خب حالا دیگه همچی به نفع اونه 

عکس پیجش فرستادم زده منتشر میشه نمیشه لینک گذاشت اگه نیومد سرچ کن شراره عنایتی حتما میاد بالا پیجش

بجز این کار ها هیچ راهی نداره که بتونم خونه رو تغییر کاربری بدم ؟ به جز فروشش 

واقعا نگرانم 

این روزها از همه طرف فشار رومه 

تا چشمم کار می‌کنه همه دشمنن همه ام خودی

و یک سوال دیگه فقط شوهرم می‌تونه ازم پس بگیره درسته ؟ یعنی تحت هر شرایطی دیگه خانوادش مثلا باباش دیگه نمیتونه پس بگیره ؟