قلبم داره مچاله میشه. صداشو برد بالا آخرم درو کوبید رفت بیرون. هیچوقت نمیذاشت وقتی هوا تاریکه خونه تنها بمونم . سر بچه خیلی وقتا حرف میزدیم من مخالفت میکردم اونم سکوت میکرد بحث رو ادامه نمیداد اولیم بار بود اینطوری کرد
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
مگه بچه دار شدن زوری و با داد و بیداد میشه ؟ نباید همه شرایط فراهم باشه ؟
فک کردم بچه دارید
تو تربیتش مشکل پیدا کردید🤦
منم همیشه فک میکردم همه شرایط که محیا شد باید اقدام کنیم
الان شرایط محیاس ولی ازمایش همسرم اومده و اسپرمش صفر صفره
شرایطتون چیه
بعضی وقتا یه سری شرایط رو میشه عقب تر انداخت
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........