نودل از آرد بدون سبوس درست میشه
خوب نیست
مثلا من ی نوع حلوا میخوایتم درست کنم
مجبور شدم آرد چهار صفر استفاده کنم
چون واسه تزیین، لطافت و نرمیش، را لازم داشتم
آرد نودل و نان سفید، ماکارانی
ذره ای سبوس نداره
معده را با مرور داغون میکنه
تا میتونید نخورید از مواد غذایی بدون سبوس
من سبوس برنج میریرم تو نمک پاش، میزنم به برنج موقع خوردن
چون بذنج بدون سبوس قند را میبره بالا
واقعا مافیای پزشکی خیای مویی، کار میکنه
فقط فکر، کاسبی خودشونن
ببین چه غذتهایی مد شده
همش زمینه بیماری هاست