2777
2789
عنوان

لطفا بخونید سوال مهمی دارم

186 بازدید | 15 پست

سلام به همه مامانا

دخترم سه ماهشه روده هاش صدا میده امروز از صب دلش درد داره چند ساعته تب خفیفیم داره میخواستم بدونم میشه شربت ایبوپروفن بهش بدم اگه چیز بهتری سراغ دارید خواهشا یگید و کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سرديش شده 

عرق نعنا با نبات بهش بده

پهلوهاشم بپوشون 

هي فلاني زندگي شايد همين باشديه فريب ساده و كوچك آن هم از دست عزيزي كه تو دنيا را جز براي أو و بي أو نمي خواهي من كه باور كرده ام زندگي بايد همين باشد

باد پیچیده تو رودش.احتمالا شیر میخوره آروغش و نمیگیری یا غذای نفاخ خودت میخوری.یا بجای مکیدن شیر هوامیمکه..قطره دلپیچه هست.البته دکتر ببر بهتر

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

برای تب هم یدفعه بدنشو سرد نکن دورازجونش باعث تنشج میشه....

دوبرابر وزن قطره استامینوفن بده،یبس نیست؟

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

شربت كامي وي براي دل درد عاليه 

و ضمنا به نوزاد اصلا شربت نميدن چه ايبو چه استامينوفن

قطره استامينوفن دوبرابر وزنش مثلا اگر ٣كيلوعه بهش ٦قطره ميدي كه اشكالي هم نداره ولي ربطي به دل دردش نداره استامينوفن

بعد شير قشنگ آروغشو بگير 

و بعش قطره كوليكز هم ميتوني بدي 

اكثر نوزادها كه دل درد دارن رفلاكس داخلي دارن يعني بالا نميارن و شما نمي بيني اما از داخل رفلاكس ميدن.دكتر بچم خدا خيرش بده بهش كپسول امپرازول داد بازش مي مردم اون گلوله سفيدارو نصفشو با يك ق مرباخوري اب مي ريختم توي گلوش و مي خورد خيلي خيلي خوب شده بود 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

تب و مطمئن باش که داره..

اگر تب سنج داری که هیچ نشون میده چند درجه اگر نه با دست امتحان نکن.ممکنه خودت دمای بدنت بالا باشه‌.با لبهات امتحان کن.لبتو چندثانیه رو پیشونیش بذار

اللهم صلی علی محمد وآل محمد