2777
2789
عنوان

تصمیم گیری برای ازدواج😐

355 بازدید | 25 پست

سلاممم

بچه ها  ،من یکسال با یه نفر دوست بودم بدون هیچ قصدی،ولی الان ک دوست داشتن و وابستگی ب وجود اومده؛داریم در مورد ازدواج حرف میزنیم،بهم مشاوره بدین ک بتونم درست و منطقی فکر کنم،چون من کاملا احساسی دارم تصمیم میگیرم

و اصنم نمیدونم ب چی باید فکر کنم و اینا،لطفا تجربیاتتونو در اختیارم بذارین بار اوله ک میخام فک کنم واسه ازدواج😂😂

چند سالته خاله جون؟

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب آیا تو آن گمشده ام هستی از باربارا دی انجلس بخون اگر واقعا هدفت ازدواج خوبه نه خال خاله بازی

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
کوچولوام😊 ۲۱

کوچولوها نیستی

دختر این سن تا الان باید معیار هاش مشخص باشه

نه به معنی آمادگی برای ازدواج

به معنی بلوغ 

اااا من فک کردم کوچیکم پس😂😂😂

کوچیکی گوش نده من۲۱ سالمه هنوز خاستگار توخونه راه ندادم درس ومشقمو میخونم خخخخ

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
کجا کوچیکی😒من 21سالمه 3ساله عقدم😒طرف همسن منو شماس 1بچه داره

ماشالله چ زود دست ب کار شدین اونیم ک یه بچه داره با سن کم کوچیکه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من ۲۳ سالمه یه دختر ۶ ساله دارم الانم ۶ ماهه حاملم 😅😅

تازه دخترم ۲ سال بعد ازدواجم بدنیا اومد

به نظرم من دختر بعد ۲۰ سال باید ازدواج کنه 

الان سن شما برای ازدواج عالیه 

کسی که ازدواج میکنی اگه شغل ثابت داشته باشه یعنی یه حقوق مشخص و بیمه و خونه به نظرم ازدواج کن

حالا اخلاق و قیافشو خودت باید در نظر داشته باشی 

منو بقیه درمورد قیافه و اخلاق نمیتونیم نظر بدیم (سلیقه ها باهم فرق دارن)😁😁