2777
2789

سلام بخدا نمیدونم از کجا شروع کنم چی بگم سرم به شدت درد میکنه از فکر کردن به کاراش..به همه چی گیر میده به راه رفتنم خونه داریم غذا پختنم.میگه چرا شوره چرا کم نمکه چرا ادویش کمه بخدا نیستا اون حساسه.شب تا صبح درحال سابیدن خونم یه بچه ی دوساله دارم میریزه من جمع میکنم بعد میگه تو فلانی بهمانی خونت تمیز نیست.اشغالارو میبره پایین میکه چرا بوشون میاد خب آشغاله دیگه پوشک بچست اون بو نده من بدم...از کوچکترین ایراد نمیگذره مرتب یخچالو تمیر میکنم مرتب میکنم یبار که مرتب نیست دیگه میگه میگه میگه سرکوفت میزنه دعوا کنیم میگه برو تو چی بلدی با اون یخچالت با اون خونه داریت..بداخلاقه زود جوشه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم بخاطر بچم  کجا برم چیکار کنم😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو توام تو این خونه زندگی میکنی پاشو تو تمیز کنه اگ من بدم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

اهمیت نده به حرفاش 

توام ازش ایراد بگیر بگو لباست بو میده، کار کردنت خوب نیست چرا پول نمیدی،از خرید کردنش ایراد بگیر بگو بلد نیستی خرید کنی

باید مقابله به مثل کنی،اون وقت ساکت میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ای خداباید سعی کنی حرفاشو یه گوش در یه گوش دروازه کنی،

اخه مگه ول میکنه اینقدر میگه تا عمق وجودمو آتیش میزنه من خودم وسواسم اون میگه خونه کثیفه منم از خواب و خوراک میوفتم هی میسابم تمیز میکنم میشورم..به بچه داریم گیر میده بلد نیستی اونجوریی اینجوریی خاک تو سرت..بخدا کل اقوام و فامیلاش میگن به بهترین شکل برای بچت مادری میکنی اونروز دور هم جمع شده بودیم من دور بچم بودم دیدم زنعموش همینجوری زل زده بهم گفت دارم فکر میکنم منم همینجوری مثل تو برای بچم وقت گذاشتم از کوچیکیش لذت بردم

این افراد معمولاً بی منطق و حق به جانب هستند و همکاری و درک براشون تعریف نشده 

یعنی حرف حساب هم نمی‌پذیرند که بشه از طریق نفر سومی (بزرگتر ،مشاور و...)این وضعیت را کمی کنترل کرد 

همسرتون متأسفانه درک صحیحی از زن و زندگی ندارند 

تو مغزشون زن را نظافت چی خانه و پرستار بچه و مطیع امر همسر تعریف شده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بگو توام تو این خونه زندگی میکنی پاشو تو تمیز کنه اگ من بدم

بخدا قسم یه بچه ی دوساله داریم هنوز توواین دوسال تنهایی تا سرکوچه نبردش تا بلکه من به کارام برسم یعنی صفرتاصد این بچه دست خودم تنها بود کلی غر زدم کلی دعوا کردم ولی هیچی به هیچی .اگه هم کاری بکنه فوقش یه ظرفه که تا اخرش از همه چی ایراد میگیره 

عزیزم این مدل آدم ها نیازبه تایید دارن، بگو شماحق داری بابچه کوچیک سخته همیشه همه جامرتب باشه، اگه میشه باکمک هم انجام بدیم ومرتب کنیم. دوسه بار حقو بهش بدی وزبانا تاییدش کنی حساسیتش کم میشه، اگه گارد بگیری حساس‌ترمیشن. امتحان کن

بخدا قسم یه بچه ی دوساله داریم هنوز توواین دوسال تنهایی تا سرکوچه نبردش تا بلکه من به کارام برسم یعن ...

شوهرمنم بچم بدغذاس فقط با گوشی دوقاشق میخوره .شوهرم دعوا ک تو بچه رو بد کردی با گوشی میدی منم گفتم اصن یبار ی قاشق گزاشتی دهنش ببینی من چ زجری میکشم نمیخوره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اهمیت نده به حرفاش توام ازش ایراد بگیر بگو لباست بو میده، کار کردنت خوب نیست چرا پول نمیدی،از خرید ک ...

بگم لباست بو میده که دیگه هیچی میگه وقتی زنم توباشی نشوری بایدم بو بده...منم از غر زدن بدم میاد.بهش گفتم تو منو درحد خودت نمیبینی من از سرت خیلی زیادترم داری سعی میکنی با ایرادات خوردم کنی هم سطح خودت شم.دیگه داشتم میترکیدم از حرفاش که اینو گفتم..نمیدونی چها که نکرد تا زنش شدم ای خاک تو سرم.بهش گفتم دیگه نمیکشم روانی شدم از دستت بخاطر بچم موندم طلاقمو بده برم گفت بخاطر بچم طلاقتو نمیدم بعد که اروم شدگفت من ساده به دستت نیاوردم که به همین سادگی از دستت بدم تا ته دنیا باید کنارم بمونی دوروز خوبه باز شروع میکنه.با تیر بزنتم اما از خونه ایراد نگیره چون میدونه وسواسم حس میکنم از قصد میکنه

این افراد معمولاً بی منطق و حق به جانب هستند و همکاری و درک براشون تعریف نشده یعنی حرف حساب هم نمی‌پ ...

دقیقا همینجوریه.اصلا منطق نداره زودم جوش میاره بنظرشم زن فقط باید چشم بگه و وقتی میاد خونه نه ظرفی تو سنگ باشه نه لیوانی رو اپن باشه نه اسباب بازیی باشه همه چی تمیز و مرتب