2777
2789
عنوان

از دست شوهر غرغرو به کجا پناه ببرم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست
دقیقا همینجوریه.اصلا منطق نداره زودم جوش میاره بنظرشم زن فقط باید چشم بگه و وقتی میاد خونه نه ظرفی ت ...

بلآخره هر فرد یک قلقی داره ما خانم ها هم قدرت تو چنگ گیری خوبی داریم 

تابحال شده تو حالت آرامش که حس می‌کنید به حرف تر و آروم تر هست باهاش صحبت کنید در باب این مسائل ؟

نه به حالت تحقیر و منت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم این مدل آدم ها نیازبه تایید دارن، بگو شماحق داری بابچه کوچیک سخته همیشه همه جامرتب باشه، اگه م ...

خب میگم منم خسته میشم کمکم کن میره ظرفارو بشوره اگه بدونه مو تو اشپزخونه ببینه میگه معلوم نیست اینجا اشپزخونست یا فاضلاب حمومه فردا این خونه رو کلا سوسک میزنه تو کثیفی فلانی بهمانی میگم مرد مگه ۶ ۷ سال نیست زن خونتم کی سوسک تو خونه دیدی کل این ۶ سال هم همین حرفو زدی کی خاکی رو کابینتا دیدی کی گاز رو کثیف دیدی واسه چی میگی کثیفی یکبار شده بچتو کثیف و نامرتب ببینی.ولی کو گوش شنوا اون حرفی که نباید بزنه رو میزنه خب منم اتیش میگیرن که میگه کثیفی سوسک میزنه به خونت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم بچم بدغذاس فقط با گوشی دوقاشق میخوره .شوهرم دعوا ک تو بچه رو بد کردی با گوشی میدی منم گفتم ا ...

فقط بلدن حرف بزنن..بخدا من تا الان ایرادشو به هیچکس نگفتم ولی چون الان تو فکر جداییم میگم که کسی فردا از چشم من نبینه اصلا همه تعجب میکنن یا مثلا خودشون میبینن دیگه دعواش میکنن میگن اصلا اینا حرفایی نیست که یه مرد بهشون گیر بده زن به این خوبی داری چته ولی باز از چشم من میبینه میگه واسه چی گفتی گفتم نگفتم بدتر شدی میگم شاید یکم به خودت اومدی

فقط بلدن حرف بزنن..بخدا من تا الان ایرادشو به هیچکس نگفتم ولی چون الان تو فکر جداییم میگم که کسی فرد ...

چن سالتونه باهاش حرف بزن شاید درست شد .

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بلآخره هر فرد یک قلقی داره ما خانم ها هم قدرت تو چنگ گیری خوبی داریم تابحال شده تو حالت آرامش که حس ...

هزاران بار شده من کلا تو دعوا هم حرف بی ربط نمیزنم منطقی باهاش حرف میزنم وقتی ارومه بهتر حرفاشو میزنه منم میگم از کدوم حرفص ناراحت شدم تو دعوای بعدی میخواد که بیشتر ناراحتم کنه دقیقا همون حرفیو میزنه که میدونه من بدم میاد🙂بعد معذرت میخوام وقتق رابطه میخواد همون چندساعت اینقدب خوش اخلاق میشه معذرت خواهی میکنه بهم میچسبه من خر هم بخدا تو این ۶ ۷ سال یبارم بهش نه نگفتم بعد که به خواستش رسید میشه همون غرغروی قبل

هزاران بار شده من کلا تو دعوا هم حرف بی ربط نمیزنم منطقی باهاش حرف میزنم وقتی ارومه بهتر حرفاشو میزن ...

متوجه صبحت شما هستم عزیزم 

همسرتون خلأ دارند احتمالا در کودکی زیاد تحقیر شدند 

و معنای زن و زندگی را همینطور که بالاتر گفتم بد براشون تعریف شده 

ذکر یا ودود ۱۰۰۱ بار بخونید برای آرامش و مهر و محبت و هفت بار دعای نادعلی کبیر انشاالله که مشکلات حل میشه و به حرف میشند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍