2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگه کمکی داری مثلا مادرت یا مهد 

عالیه 

چون درس و دانشگاه یه تایمی کنار بچه نیستی 

برا خوراک و ارامش و ...بچه سخته 

الان من کلاس میرم سه ساعت نیستم 

خیلی پسرم گریه میکنه اولش چهارسالشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من الان نزدیک چهل سالمه وتوسن شما فکرمیکردم دیره ولی الان میگم کاش اونموقع شروع میکردمو وقتش بو ...

🥲♥️الانم دیر نیست عزیزم 

من خیلی از مسیر میترسم

شوهرمم نمیخواد بخونم و اجاره هر جور حرف زدنی رو داره عصبی میشم

صدمه ای نمیبینه بچه رو میبره مهد خودش هن درس میخونه اشکالش چیه

بچه رو تا سه سالگی اگر شرایط نگهداریش رو دارید نباید مهد بزارید ... شما این حرف رو میزنی چون یا بچه نداری یا بچه مهد نگذاشتی...

حتما انجام بده نزار صرفا بخاطر بچه داشتن عقب بمونی از خواسته هات

اینقدر منو میترسونن که به بچه اسیب میرسه ولی منم علاقه دارم مخصوصا الان که فرهنگیان افزایش سن زده 

دقیقا

چه رشته مد نظرته گلم  من خاهر زادم ک پرستاری پارسال رفت میگف خاله تو کلاسم ورودی همسن تو هستن از همون موقع تو سرمه بقیه تونستن پس مام میتونیم اونام شرایط کنکورشون همونایی بوده که الان هست  ولی ترس لعنتی نمیزاره

🥲♥️الانم دیر نیست عزیزم من خیلی از مسیر میترسمشوهرمم نمیخواد بخونم و اجاره هر جور حرف زدنی رو داره ...

اگه میتونی شوهرتو راضی کنی بخون گلم وگرنه ادم حسرت ب دل میمونه .الانم اره دیر نیس من خودم طب سنتی دوسدارم ولی چه کنم ک شوهرم مخالفه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

من با ۲۰ سال سن مجرد نه کاری میکنم هیچی فقط درس میخونم سه ساله پشت کنکور فرهنگیان رقابت بسیار شدید و بالاست با تراز ۹هزار که دیگه جز تاپ ترین و بهترین ترازهاست رد شدم نمیخام ناامیدت کنم ولی بنظرم نمیشه درسته شرط سنی فرهنگیان و بردن بالا ولی رقابت با بچه های کم سن کار هر کسی نیست شما حساب کن وقتی که داری واسه بچه و شوهر و غذا و.. میزاری اونا دارن درس میخونن به آسیب روحیش نمی‌ارزه اگه قصدت دانشگاه رفتنه یه رشته برو بخون ولی بازم خود دانی

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

اگه میتونی شوهرتو راضی کنی بخون گلم وگرنه ادم حسرت ب دل میمونه .الانم اره دیر نیس من خودم طب سنتی دو ...

من  کارب ندارم راضی یا نه میخونم . برام مهم نیست به اون باشه کارگر میخواد