2777
2789
اینقدر منو میترسونن که به بچه اسیب میرسه ولی منم علاقه دارم مخصوصا الان که فرهنگیان افزایش سن زده

نه چه آسیبی؟ با بچت به اندازه کافی وقت بگذرون محبت و توجه بکن 

اتفاقا تو میشی یه الگو موفق برای آیندش یاد میگیره دنبال خواسته هاش بره

تو بخواهی می شود🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه آسیبی؟ با بچت به اندازه کافی وقت بگذرون محبت و توجه بکن اتفاقا تو میشی یه الگو موفق برای آیندش ...

دقیقا . میگن تایمی که میخوای بری دانشگاه کی میخواد نگهش داره تو که دوری از خانواده اینا .ولی من اهمیتی نمیدم   تنهایتش با خودم میبرم دانشگاه 

لیسانس حسابداری دارم .ولی یه رشته خوب میخوامد

ببین خواهرانه بهت میگم اگه صفر نیستی و میتونی از الان روزی ۸ ۹ ساعت با تمرکز بالا بخونی و دوما ۶ تا درس یازدهم رو باید بیای خرداد امتحان نهایی بدی به علاوه کل درسای نهایی دوازدهمم باید ایجاد سابقه کنی که سخته تاپیک قبلی گفتی فرهنگیان فک کنم فرهنگیان میخای و مصاحبه هم هست که اونم سخته کلا رشته و کنکور به شدت طاقت فرسایی من جای تو بودم دیگه نمیخوندم الان گیر کردم نمیشه نخونم

بعد تو بچه داری شوهر داری گیریم قبول بشی شوهرت راضی نباشه چطور میخای ۴ سال بری یه شهر دیگه درس بخونی وقتی حمایتت نمیکنه قبل از شروع تلاش کردن فکر همینه اینا کن

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

نه چه آسیبی؟ با بچت به اندازه کافی وقت بگذرون محبت و توجه بکن اتفاقا تو میشی یه الگو موفق برای آیندش ...

یه حرف منطقی بزن عزیزم 

الان فک کن این خانوم همدانه قبول بشه دانشگاه فرهنگیان سنندج میتونه شوهرشو ول کنه و بچه رو با خودش ببره خوابگاه؟ اصلا همچین اجازه ای نمیده دانشگاه از طرفی شوهرش حمایت نمیکنه و زندگیش از دست میره

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰