2777
2789
عنوان

مادرا توروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
بغلش کن ، دمر رو دستات نگهش دار و راه برو. ببین آروم میشه یا نه

کمرم درد گرفت انقدر راه رفتم انقدر دست و پا میزنه میترسم بیوفته.الانم که دارم راحت جواب میدم دلیلش اینه که مامانم داره راش میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۸روز.خیلی سختی کشیدم 

وای خیلی وحشتناکه میفهمم.

دلش درد نمیکنه؟؟

بذارش تو پتو حتما آروم میشه،من بچم هیچ جور که آروم نمیشه فوری میذاریمش تو پتو آروم میشه.امتحان کن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

برای بچه هاییکه میتونن موز بخورن موز رو باید فریز کرد بعد بهشون بدین تا سردی موز لثه هاشونو بی حس میکنه و اروم میگیرن.حتی پستونک رو هم میشه فریز کرد تا مک بزنه و با سرمای پستونک دردشون کم میشه،چون لثه هاشون الان بشدت می خاره

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
برای بچه هاییکه میتونن موز بخورن موز رو باید فریز کرد بعد بهشون بدین تا سردی موز لثه هاشونو بی حس می ...

چون چهارماهه هست هنوز نمیتونه موز بخوره پستونکم عمرا نمیگیره

کمرم درد گرفت انقدر راه رفتم انقدر دست و پا میزنه میترسم بیوفته.الانم که دارم راحت جواب میدم دلیلش ا ...

باباش نیست؟

دیدم بچه ای که همین شرایط رو داشت و به محض رفتن تو بغل پدر، آروم شد.

چون چهارماهه هست هنوز نمیتونه موز بخوره پستونکم عمرا نمیگیره

اگر پستونک داری امتحان کن،شاید از سرماش خوشش بیاد

یا دندان گیر هم میشه یکساعت بزارش تو یخچال، یوقت تو فریزر نزاری چون سفت و سخت میشه

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه