2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاین دور هم باشیم

293 بازدید | 57 پست

توضیح بدید چندماهه اقدامیدو چند ساله ازدواج کردید 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

من سه ماهه اقداممو یک سالو نیمه عروسی کردم 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودتم چکاپ کن احیانا کیست تنبلی تخمدان تیروئید اینا نداشته باشی البته با توجه به تاخیر عادت ماهیانتون میگم همین که ضرری نداره

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
من دوساله ازدواج كردم و يك ماه اقدام كردم رفتم سونو دكتر گفت تنبلي تحمدان دارم و كلي كيست .. خلاصه ب ...

ان شالله گلم برای منم دعا من

من يه بچه دارم براي دومي يكماه اقدام كردم نشد😢

اوووه استیکر گریه چیه ماه اولی تازه ان شالله زود بشی گلم