2777
2789
عنوان

فقط من نگفتم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 57 پست
۳تا بچه رو چطور برم پانسیونچندین نامه پزشک قانونی دارم بار اولش نیست کتک زدهمرتب گوشی هامو میشکنه تا ...

عزیزم وقتی چندتا نامه پزشکی قانونی داری راحت میتونی طلاق بگیری که امنیت جانی و روانی با همسرت نداری بچه هارم میدن بهزیستی از اینکه کتک بخورن که بهتره

عزیزم وقتی چندتا نامه پزشکی قانونی داری راحت میتونی طلاق بگیری که امنیت جانی و روانی با همسرت نداری ...

بچه ای که پدر داره که نمیدن بهزیستی

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا صبرت بده ویه راه به روت بازکنه الهی ،، هیشکی درده آدمو نمیفهمه به کسی نگو که آخرش غصه‌ی بیشتر بر ...

مگه میشه مادر ادمم نفهمه

چند وقت پیش با بابام رفتم دنبال کار اداری

بعد کارت شوهرم انتقال نمیداد و بانکم گفت سیستم قطعه

دیگه بابام ۱۸۰۰ پول رو واریز کرد

یعنی از مادرم بگیر تا داداشم ابرو برام نزاشتن که ۱۸۰۰ رو بده

با اینکه من هزار بار سر پول ندادن رفتن قهر

مامانم زنک زد که قراره سبد کالا بدن ۱۸۰۰ رو برو پیش فلان مغازه از حساب دفتریم کم کن

حتی ی روزم بهم وقت ندادن

خواهر از کدوم دردم بگم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

عزیزم وقتی چندتا نامه پزشکی قانونی داری راحت میتونی طلاق بگیری که امنیت جانی و روانی با همسرت نداری ...

بعد برم کجا زندگی کنم تو شهر کوچیک

دفعه قبل خواستم دو روز برم پیش خواهرم قبول نکرد

میگم که ن جایی برا رفتن دارم ن طاقت موندن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بعد برم کجا زندگی کنم تو شهر کوچیکدفعه قبل خواستم دو روز برم پیش خواهرم قبول نکردمیگم که ن جایی برا ...

عزیزم پانسیون و خوابگاه دانشجویی مبلغ کمی میگیرن خودتم روزا میتونی بری سرکار که از پس هزینه هات بر بیای به بچه هاتم بتونی سر بزنی

ی استوری گذاشتم که تا بچه ایم نقاشی میکشیم بقیه در دلمونو میفهمن ولی بزرگ که میشیم با داد و فریاد هم نمی فهمن

خواهر شوهرم گفته فدای درد ودلات میشم

ولی دریغ از خانواده خودم😭

ی استوری گذاشتم که تا بچه ایم نقاشی میکشیم بقیه در دلمونو میفهمن ولی بزرگ که میشیم با داد و فریاد هم ...

خب ظاهرا خواهرشوهرت انسان بهش

بگو با شوهرت حرف بزنه شاید یه کم

رام شه 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

خیر نبینه خورد شه دست و پاشکلی گفتم بهزیستی بچه پدر دارو قبول نمیکنن

شرایط بهزیستی رو نمیدونم ولی توی اینستا دیدم پدری که صلاحیت نداره و مادر شرایطشو نداره قاضی حکم میده بچه رو به بهزیستی میسپارن

عزیزم پانسیون و خوابگاه دانشجویی مبلغ کمی میگیرن خودتم روزا میتونی بری سرکار که از پس هزینه هات بر ب ...

تو خونه خودم حریف بچه هام نمیشم

بعد این روانی وجه خوبی داره تو بازار وفامیل 

فکر میکنی میزاره من بچه هامو ببرم پانسیون که آبروش بره

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم....

اینجوری که میگی نه شرایط طلاق داری نه پناهی ....

پس انداز داری برای خودت؟کاش خدا برات معجزه کنه شوهرت سر به راه بشه

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱