2777
2789
عنوان

فقط من نگفتم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 57 پست
الهی💔🫂 خدانجاتت بده

مرسی مهربونم❤️🙏

چه خوبه تاپیک زدم هم گریه کردم هم یکم سبک شدم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

نتونستمکاری رو که میتونم به خدا بسپرم رو بدم دست ی ادمی که معلوم نیست چه کاری میخواد با زندگیم کنه

من خودمم به این چیرا اعتقاد ندارم 

ولی دیدم بعضیا میگن دعای زبانبد

گرفتن برای شوهرشون

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میتونی برو یه حرفه و هنر یاد بگیر یا برو منشی گری پول پس انداز کن ث

نمی زاره از خونه برم بیرون

فقط بلده ارثز هیکل و قیافم ایراد بگیره

حالا هرکس منو میبینه فکر میکنه دختر شوهرمم

حتی نمیزاره ی باشگاه برم

ی لیزر میرم اونم هر ماه باید جنک و دعوا کنم تا برم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

من خودمم به این چیرا اعتقاد ندارم ولی دیدم بعضیا میگن دعای زبانبدگرفتن برای شوهرشون

اصلا هر کاری میکنم نمیتونم دلمو راضی کنم

نه بخاطر شوهرم

بخاطر اعتقادات خودم

[QUOTE=401645084]مرسی مهربونم❤️🙏 چه خوبه تاپیک زدم هم گریه کردم هم یکم سبک شدم[

عزیزدلمی❤🫂 انشالله روزی بیای

تاپیک بزنی بگی به آرامش رسیدم

برات از ته دلم دعا میکنم 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

[QUOTE=401645084]مرسی مهربونم❤️🙏 چه خوبه تاپیک زدم هم گریه کردم هم یکم سبک شدم[عزیزدلمی❤🫂 انشالله ...

همین دعات خیلی برام ارزش منده

الان دیگه مطمینم خدا بهم نگاه میندازه❤️❤️

عزیزم تنها کاری که از دستم برمیاد اینه

برو ایتا سرچ کن کانال تنها مسیر آرامش

تجربه های همسرداری رو بخون و عضو کانال اصلی شو

خیلی ها راضی هستن و زندگی های زیادی رو نجات داده

انشاالله  شما هم نتیجه بگیری

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عزیزم تنها کاری که از دستم برمیاد اینهبرو ایتا سرچ کن کانال تنها مسیر آرامشتجربه های همسرداری رو بخو ...

مرسی عزیزم

یعنی میشه منم ی روز به ارامش برسمفکر میکنم شاید با مرگ بهش برسمولی می دونم چشمم همش به این دنیا پیش ...

هر روز زیارت عاشوا با دعای بعدشو بخون 

روزی یه سوره مزمل به نیت شوهرت 

مگه میشه مادر ادمم نفهمهچند وقت پیش با بابام رفتم دنبال کار اداریبعد کارت شوهرم انتقال نمیداد و بانک ...

آره چرا نمیشه، وقتی به ضررمه، وقتی بعدا میخواد بکوبه سرم چرا بفهمه،،

هییییی خدااا،، خداصبرت بده ،برای آرامشت آیةالکرسی میخونم جانم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
آره چرا نمیشه، وقتی به ضررمه، وقتی بعدا میخواد بکوبه سرم چرا بفهمه،،هییییی خدااا،، خداصبرت بده ،برای ...

خیلی ممنونم عزیز دلم

قطعا بعد خوندن این کامنت حالم خیلی بهتره❤️🙏