2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواست خدا بوده دیگه.منم چشمم انحراف داره نمیتونم ازدواج کنم ولی راضیم به رضای خدا.  انشاالله غ ...

ان شالله به زودی یکی جوری عاشقت بشه که یه لحظه هم نتونه بدون تو زندگی کنه.

من یه دکتر انحراف چشم‌خوب تهران سراغ دارم.

میخوای شمارشو از مامانم‌بگیرم یهت بدم؟؟؟

عالیه

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
آخییییییی عززززیزززززم تو هم خدا رو داری نا امید نباش انشاالله یه شوهری میکنی که واسه سیرتت بخادت نه ...

قید ازدواج رو زدم فقط تو آیینه که نگاه میکنم دلم میشکنه اگه چشمام سالم بود ماه میشدم هم سفیدم هم بورم هم لب و ابرو و دماغم قشنگه. چشمم همه زیباییمو خراب کرده.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
نخیر نمیشه

منم وقتی لولمو در اووردن فقط گریه میکردم میگفتم یه لوله بهم پیوند بزنید دکترم خندید گفت با همون یه لوله هم بچه دار میشی مردم بدونه لوله هم بچه دار میشن نگران نباش میگفت اصلا نمیشه پیوند زد

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
اره میگه اگه سوالت اینه که اره ناراحت نشو.هفت ماه عقد چیزی نشون نمیده.بهشون گفتی راجع مشکلت¿???????

حتما میگه؟؟؟ ولی ناراحت نشم؟؟؟ پس چیکار کنم؟ خودم برم باهاش دنبال زن بگردم؟؟؟ یا طلاق بگیرم برم؟؟؟ منم میگم چیزیو نشون نمیده. واسه همین اومدم از تجربیات دیگران استفاده کنم.

خودش تو اولین روزای آشنایی همه چیزو بهش گفتم و تا روز قبل از عقد و همون روز عقد هم داشتم تو گوشش میخوندم که ببین فلانی بچه داره، بعد از ۱۰ سال حسرت به دل میمیونیا...

نگی نگفتیا... همش بهش گفتم.

ولی گفت هستم.

و امیدوارم که باشه.

چون نباشه دیگه انگیزه ای واسه زندگی ندارم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
ان شالله به زودی یکی جوری عاشقت بشه که یه لحظه هم نتونه بدون تو زندگی کنه. من یه دکتر انحراف چشم‌خو ...

عزیزم من کلینیک نور تهران اومدم ولی اونجا هم ناامید شدم.

چند سال پیش یه دختربچه کوچولو دیدم چشماش انحراف داشت جیگرم براش آتیش گرفت.

احساس خفت و خواری کردم له شدم وقتی دختر یکی از مسئولین دانشگاهمون توی اردوی مشهد از من ترسید و جلوی مادرش گفت چرا اینجوری نگاه میکنی دلم میخواست اون لحظه بمیرم برم تو زمین 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
دفعه دوم تهران عمل کردم.    

دفعه دوم هم خیلی سال پیش بوده، الان علم پیشرفت کرده، دوباره برو تهران یا شیراز به چند تا دکتر نشون بده ضرر نمیکنی.

خواهر همسایمون هم چشماش اینجور بود،خواستگار هم داشت ولی جواب رد میداد، گفت دوس ندارم تو عروسیم هی در گوش هم پچ پچ کنن از چشمام بگن،    خلاصه رفت تهران عمل کرد خوب شد و ازدواج کرد و سر ۹ماه بچه دار شد.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...