2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست
اونا خبر ندارن که من بچه دار نمیشم. خانواده ی بدی هم نیستن. دوسم دارم. ولی اصلا از منت گذاشتن و ا ...

ایشالا ک نشه.نمیدونم بقول دوستم اززدواج فاصلش ی امضاس این ما زناییم ک ازیت میشم بخدا اصلا هیچوقت درک قانون طلاق و زندگی که درحق زن میشه اصلا نمیتونم بکنم همش حق زنان پایمال حق طلاق حق حضانت حق ارثیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مشکل از خودمه تخمدانهام کیست سازه وتنبل شدید 

داروی باه زنان، برای تنبلی معجزه است... 

برید پیش طب اسلامی ، آقای تبریزیان.. 

خیلی عالیه این دارو...

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286

من الان هشت ساله منتظرم که بچه دار بشم پلی کیستیک هستم و یه بارداری طبیعی ولی خارج از رحم داشتم که لولم ترکید و خونریزی کردم بچه و لوله رو باهم در اووردن از اون عمل پنج سال گذشته و من هنوز بچه دار نشدم 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
من الان هشت ساله منتظرم که بچه دار بشم پلی کیستیک هستم و یه بارداری طبیعی ولی خارج از رحم داشتم که ل ...

وای خدایا از کجا متوجه شدین پلی هستین علایمش چیا بود

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
خب شما انید به درمان دارید. ول نکنید تو رو خدا... درمان کنید. ان شالله که بجه داری میشید. شوهرتو ...

مشکل از شوهرمه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
امنوره یعنی رحم دو یا سه ساله میمونه و دیگه رشد نمیکنه. چرا رحم نداری؟؟؟ 

مشکل روده داشتم.

عمل شدم، دکترم قبلش به مامانم اینا گفته بوده. ولی راهی جر این نبوده

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
زندگی میکنیم دیگه :|  دم و بازدم 😁😁  ان شالله زودتر این مثلا زندگی من تموم شه😥

چراتموم شه؟خدانکنه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤