2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 27846 بازدید | 219 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس پرورشگاه واسه چی هست این همه فرشته ی کوچولو اونجا هستن حسرت پدر و مادر رو دارن یکیش که سهم شما می ...

من حرفی ندارم.

از شوهرم میترسم.

میترسم اون موقع رنگ‌عوض کنه و بگه تو نمیتونی،من که میتونم‌ بچه ی خودمو داشته باشم.

م

یترسم از اون روز

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
اسمی که گفتی نمیدونم چیه. من رحم‌ندارم. تخمدان هم ندارم.

امنوره یعنی رحم دو یا سه ساله میمونه و دیگه رشد نمیکنه.

چرا رحم نداری؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اسمی که گفتی نمیدونم چیه. من رحم‌ندارم. تخمدان هم ندارم.

ایشالا چیزای دیگ خدا بهت میده ک اصلا کمبودش حس نشه.یادبگیر ک دنیا و خلق خدا هیچی نمیتونه بترسونتتو ناراحتت کنه سعی کن قوی باشی اونی ک بخواد بمونی میمونه و رفتی هم روزی میره توکلت ب خدا

من حرفی ندارم. از شوهرم میترسم. میترسم اون موقع رنگ‌عوض کنه و بگه تو نمیتونی،من که میتونم‌ بچه ی خ ...

الان شما ازدواج کردی یا داری از آینده میگی 

کاشکی اين روزها تموم بشه 
روشنک جون من گریه م گرفته برات از صمیم قلب آرزو میکنم خدا چیز هایی بهت بده که همه حسرت زندگیت بخورن

منم همینطور انشاالله اینم حکمت خداس 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
 عزیزم تجربه ݭابت کرد ک مردا کم طاقت ترین موجود روی زمینن الان شاید بگه اره و هرچی تو گفتی ولی ...

اونا خبر ندارن که من بچه دار نمیشم.

خانواده ی بدی هم نیستن.

دوسم دارم.

ولی اصلا از منت گذاشتن و اینا نمیترسم.

مهم نیست واسم.

مهم شوهرمه که عوض نشه...

یعنی عوضی نشه

من حرفی ندارم. از شوهرم میترسم. میترسم اون موقع رنگ‌عوض کنه و بگه تو نمیتونی،من که میتونم‌ بچه ی خ ...

خدای تو هم بزرگه. 

توکل کن به خدا.نترس قلم زندگیت رو بسپار به اون بالایی خودش برات بهترین نقاشی رو میکشه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
با یه بچه بی سرپرست پیوند روحی برقرار کن یعنی مامانش شو بیارش تو دامنت بزرگش کن.

عزیزم من که میگم.

مشکلی با این موضوع ندارم.

رو سرمم هم میذارمش.

میترسم شوهرم رنگ عوض کنه و بگه من بچه ی خودمو میخوام

روشنک جان مشکل کروموزمی داشتی؟؟؟؟؟؟

منم کنجکاوم علتشو بدونم تا حالا نشنیده بودم

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401