2777
2789

تاپیک پربازدید ازدواج با برادرشوهرش حالم رو بد کرد ،هیچکدوم از خانوما خودشون رو نذاشتن جای استاتر هیچکدوم اون موقعیت رو نداشتن حتی نمیتونن تصور کنن چقدر سختی کشیده که تن به ازدواج با برادرشوهر ۱۴ سال بزرگترش داده بعد اون وای و اخ و پیف و چرا اینکار رو کردی و کلی دری وری و توهین و بخدا حالم بهم خورد چقدر بعضیا زبونشون تیز و گزنده و دهن دریده هستن بعد همینا تو همین سایت یکی بیاد یه چیزی بگه میگن به ما چه؟دخالت نکنید ولی خودشون سرشون رو تا ته کردن تو کار استاتر که یه سوال دیگه پرسیده بود و اینا گیر دادن چرا با برادر شوهرت ازدواج کردی ؟عقب مونده ای؟و هزارتا توهین دیگه حالم بد شد واقعا خوب کرده که کرده به شما چه مربوط سرتونو کشید بیرون بیشعورا فرهنگم خوب چیزیه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اون  تاپیک واقعیت داشته باشه من بیشتر دلم به حال استارتر سوخت که مجبور شده با این شرایط بسازه  نظری هم ندادم و حرص خوردم از دست کامنت ها 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اگه اون تاپیک واقعیت داشته باشه من بیشتر دلم به حال استارتر سوخت که مجبور شده با این شرایط بسازه ن ...

منم همینطور واقعا خیلی بیشخصیت و بی فرهنگ ریخته بود تو تاپیکش،من با خوندن ۴صفحه به شرایطش پی بردم نمیدونم بقیه چطوری نفهمیدن و ادامه دادن این نفهمیشون رو

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم همینطور واقعا خیلی بیشخصیت و بی فرهنگ ریخته بود تو تاپیکش،من با خوندن ۴صفحه به شرایطش پی بردم نم ...

متاسفانه من نمیتونم پست ها رو  لایک کنم ،حرفتون  کاملا درسته

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر