2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 27842 بازدید | 313 پست
با مرد بد دهن زندگی کردن به معنی آتیش زدن به جوانیته

ببین مرد با خانواده دختر خوب بوده پس نباید پیش خانوادش میگفت

در عوض میرفت به مامان بابای پسره میگفت تا به بچشون گوش زد کنن اینجوری باعث شد حمایت خانواده دختر رو از دست بدن در صورتی که با خانوادش خوب بوده

بعد تو دعوا حلوا پخش نمیکنن اینقدر نباید عجول باشیم شاید شوهر ایشون اونقدرا آدم بدی نباشه چون ایشون نارحت خیلی کشش داده

خب شما میگین باید چیکار کنی؟ یعنی هر کدوم بردارین آتیش بزنیم به زندگیتون ؟؟؟؟بنظر من صبر چیز خوبیه. نهایتا دو نفر همون دوست داشتن اول که ازدواج کردن دیگه نمیشه آدم آتیش بزنه به زندگی خودش که.مرد بد دهنم و زن بد دهنم هر کدوم درست میشه.بحث یک عمر زندگیه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه عقده شده بود هميشه بهم فحشاى زشت ميده

خب دیگه حالا مشکل جدید پیدا کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا تو نباید اینو میبردی پیش پدر مادرت هم میگفتی.دنبال درست و غلط نباش.تو زندگی مشترک ممکنه هرکدام ...

یه لحضه عصبانی شدن تا همیشه ادمو سینه فحش کشیدن فرق داره یعنی چی مرد هی مث سگ پارس کنه به هیشکی نگی که این بتی که ساختن نریزه به جهنم بزار همه بدونن جه لج ..نیه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اسی جون عوض اینکه بخوای شوهرتو بااین کارا ادب کنی همیشه جوری رفتار کن و جوری صحبت کن که اصلا خجالت ب ...

چقدر حرفات پوسیده و تاریخ گذشتس 

همین حرفای شماها به مردا حق میده زنارو بکشن 

اتفاقا کار درستی کرده باید بدونه که اون ارج و قرب قبلی پیش خانواده زن نداره همچنین خود زن هم باید ن ...

میگم وقیحتر میشه پرده ها که دریده بشن دیگه حرمتها جایی ندارن مگه اینکه برای طلاق میرفت وگرنه گفتن تنها چه فایده به جز این داشت ؟؟خب اوکی حالا گفته درسته؟؟باید میرفت یه مدت تا همسر ادب بشه اینکه گفته و مونده چیزی رو درست نکرد حقیقتا 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خیلی کار بدی کردی زن شوهر نباید دعواشون رو بیرون ببرن الا دیگه شوهرت هم خورد شده فکر میکنی ادبش کردی ...

نه خانوادم دخالت نميكنن،فقط ميخواستم همسرم بدونه من ديگه هميشه ساكت نميمونم وبه پدرم گفتم شايد رفتارش درست كنه چون واقعا ديگه از حرفاي زشت بيزارم

ببین مرد با خانواده دختر خوب بوده پس نباید پیش خانوادش میگفتدر عوض میرفت به مامان بابای پسره میگفت ت ...

حرفت درست ،ولی دیدگاه من به شخصه اینه کسی که بد دهن باشه و فحش بده نباید بخشیدش

حالا ممکنه دیدگاه هرکسی فرق کنه 

عزیزم مرد بددهن وجود نداره،

ما خودمون حرمت ها رو‌میشکنیم و اونقدرررر عصبیشون میکنیم اونقدرررر بحث و مشاجره میکنیم و روی شوهرمون رو به روی خودمون بازمیکنیم که کم کم دهنش به فحاشی عادت میکنه 

من قبلا خودم با رفتارهام همین بلا به سر خودم آورده بودم 

ولی چندساله خیلی حرمت نگه میدارم و حتی وقتی باهاش به مشکل میخورم نمیذارم کار به بی حرمتی برسه و الان خداراشکر چندین ساله نه فحش داده و نه دست روم بلند کرده

اتفاقا عاشقمه و خیلی قبولم داره به عنوان یه خانم باسیاست و مهربون و مقتدر

اخه عقده شده بود هميشه بهم فحشاى زشت ميده

شما پست بالا گفتی همسرم خوبه در کل ادم بدی نیست خب اگه ادم خوبیه پس چطور میگی همیشه فحش میده !!!؟؟؟🤔🤔🤔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خب شما میگین باید چیکار کنی؟ یعنی هر کدوم بردارین آتیش بزنیم به زندگیتون ؟؟؟؟بنظر من صبر چیز خوبیه. ...

آخه عزیزم ببخشید این حرفو میزنم شما اگه مثلا شوهرت بیاد یه لفظ که اصلا در شان شما نیست رو بهت بگه چه حالی میشی؟هم قلبت میشکنه هم کم کم دلزده میشی و درنهایت هم مثل دوتا همخونه کنار هم فقط گذر عمر میکنید همین ،خیلی چیزا قابل بخشش نیست،مردی که بد دهنی میکنه کارهای دیگم ازش برمیاد شک نکن عزیزم

چه اشتباهی کردی دختر نباید پای خاتواده تو وسط میکشیدی اللن شوهرتم بدتر میشه چون دیگه ترسی نداره به خ ...

يعنى واقعا بدتر ميشه؟يا خجالت ميكشه؟پدرم بهم گفت يا بايد عجولانه تصميم نميگرفتى بهم بگى يا گفتي بايد باهاش تا يه مدت سرسنگين باشم حساب كار بياد دستش

یه لحضه عصبانی شدن تا همیشه ادمو سینه فحش کشیدن فرق داره یعنی چی مرد هی مث سگ پارس کنه به هیشکی نگی ...

شما تو زندگی ها هستین؟اصن متاهل هستین شما؟  ببین با معتاد .با آدمی که دنبال زن و دختر مردمه و نمیخادت نمیشه ساخت ولی میشه بد دهنی رو درست کرد