2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 27839 بازدید | 313 پست

عزیزم شما که قصد جدایی نداشتین چرا خانواده تو در جریان زندگیت قرار دادی یه جور دیگه ای بهش حالی میکردی کارش زشت بوده 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی حالا که گفتی اشکالی نداره ولی با پدرت صحبت کن بگو بزرگی کنه و در نقش میانجی گر عمل کنه و هیچ واکنش دیگه ای نشون نده و رفتارش با همسرت مثل قبل باشه تا همسرت شرمنده بشه از بزرگی پدرت ،اینکه پدرت بخواد همسرت رو طرد کنه باعث کینه و نفرت همسرت از خانواده ات و بحران بیشتر تو زندگیت میشه اگه دوباره همسرت تکرار کرد اون موقع پدرت باهاش برخورد کنه 

شیرازی اصیل🥰

بهترین کارو کردی

کوتاه امدن هم اندازه داره 

ادم تا زمانی کوتاه میاد که طرف متوجه اشتباهش بشه 

هر چی هیچی نگی بخشیدا مردا میگن خوب خریه هر کاری میخوام میکنم از ترسش کاری انجام نمیده 

و هی این موضوع ادامه پیدا میکنه و 

باید یجای جلوی این مردها دراومد که بدونن همچین ادم بی کسا کار نیست

بدونن وقتی میگه همون خونه پدر و مادرت بمون میمونی و ترسی نداره

اون موقعه یکم ادب میشن

بنظر من ادم نباید جلوی شوهرش ترس و نقطه ضعف نشون بده 

من شده با رلم بدددددتررررین دعوا رو کنم ولییییی هیچیییچ وقت بهم بی حرمتی و بی احترامی نکرده تنها کار ...

این شوهری که بدترین فحش و تحقیر منو میکنه و کتک میزنه قبل عقد یه مرد عالی بود که حتی همون مشت هم نمیزد، صصچهره ی واقعی شون بعد لزدواج مشخص میشه 

عجب اشتباهی کردی ؟

چرا رفتی به پدرت حرفای شوهرت رو گفتی ؟ خودت پرده ی حرمتا رو بین پدر و مادرت و همسرت پاره کردی پدر و مادر خودت رو هم رنجوندی و همسرنگت رو از چشمشون انداختی  

الان چه نفعی داشت گفتنت؟

فقط باید تهدید میکردی 

اميدورام همسر منم اصلاح كنه،شما خانوادتون اومدن خونتون يا همسرت بعد از ماجر رفت؟

همسرم تا ی مدت طولانی نیومد خونه پدرم ،، منم اصرلر نمیکردم اصلا ، کم کم دید دارم از مهمونیا و دعوتیهای فامیلم حذفش میکنم ، خودش روابط رو طبیعی کرد. خانواده خودم کلا نمیان خونه از اول همینجوری بودن

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

چون بد دهنی من در حد فحش های عامیانه است نه فحش ناموسی عزیز جون ،تو نگران نباش من و رلم رابطمون عالی ...

حواسم هست،امیدوارم شمام مراقب باشید که کم کم بد دهنی بدتر نشه❤️

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

يكي بخاطر شرايط شغليش اينطوره واقعا محيط كارش جو متشنج،يكسال نشده مادرش مرحوم شدند وبه اين دليل خيلي ...

احتمال زیاد افسردگی شدید گرفته و ریخته توی خودش

مواظب باش به خودش آسیب نزنه حتما هم برین پیش روانشناس

خودکشی و افسردگی در میان مردان چهار برابره ولی مراجعه به تراپی سه برابر کمتر از زنان

متاسفانه