من وهمسرم سر بچه بحثمون شد وايشون رفتن اتاق به من فحش دادن گفتن حروم زاده ولد ز ن ا و…..منم اون لحظه خيلي ناراحت شدم وفشار روانيم زياد شد زنگ زدم پدرم گفتم بيا خونمون كارت دارم وجلو پدرم بعد چند سال گفتم كه همسرم خيلي بي اعصابه وموقع بحث به من فحشاى ركيك ميده حتى من قبلش خونه مادرم بودم وقتي بحث شد گفت تو همون سگدونى ميموندي من يه سالم ميشد دنبالت نمي اومدم،پدرم اصلا باورش نميشد چون هميشه همسرم جلو خانوادم محترم بودن وپدر خيلي خيلي منطقي برخورد كردن با همسرم ومن صحبت كردن قرار شد من خونه خودم بمونم،اما امروز پدر ومادرم گفتن ما ديگه اصلا خونتون نميايم يه مدتم همسرت نياد روز پدر ومادر هم كادو نيار ما اصلا توقع همچين رفتاري از همسرت نداشتيم و ديگه اون احترامى كه پيش ما داشت تموم شد چون وقتي به تو فحش داده يعنى به ما فحش داده،حالا به نظرتون چيكار كنم؟
در اینکه همسرت بی شعور هست حرفی نیست اما ای کاش نمیگفتی به خانواده ت
خودتو سرزنش نکن فشار روت بوده اشتباه کردی و بسپار به زمان یه مدت بگذره و همسرت دلجویی کنه انشاءالله رابطه درست میشه یه مدت به همسرت کم محلی کن تا ادب بشه
عزیزم طلاق بگیر چطوری با آدم بد دهن میتونی زندگی کنی؟من ۳ساله رل دارم تو بدترین دعواها و سختی ها حتی ...
فرق شما و شوهر استاتر چی هست؟در ضمن ایشون رل نیستن همسرشه .آدم بد دهن قطعا تو خانوادش زیاد فحش بوده اینو من بارها دیدم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
بعد اون جریان همسرت چه واکنشی نشون داد. ممکنه دفعه آخرش باشه این کارو میکنه.اگه تاثیر مثبت داشت یه مدت شوهرتو نبر خونه پدرت. خانوادتم نیان اونجا. اینجوری شوهرت خودشو جمع میکنه. بعدش زمان همچین درست میکنه آشتی میکنن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.