2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگم مادرم یکی دوهفته بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 10110 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم شما حق داری و هم همسرت که وظیفه خودش میدونه از مادرش مراقبت کنه بنده خدا مادرشوهرت خدا عاقبت همه ...

تازه این نه تا بچه داره ابن اوضاعشع

زن و مادر بسیار خوبیهم بوده.

ولی بچه ها خیلی عاطفه ندارن

هم شما حق داری و هم همسرت که وظیفه خودش میدونه از مادرش مراقبت کنه بنده خدا مادرشوهرت خدا عاقبت همه ...

تازه این نه تا بچه داره ابن اوضاعشع

زن و مادر بسیار خوبیهم بوده.

ولی بچه ها خیلی عاطفه ندارن

من قلول کردم یکی دو هفته از مادر همسرم ک تازه ار بیمارستان مرخص شد نگهداری کنم این مدت شد دوماه ب خدا پوستم کنده شد در حالی ک خودمم مریض بودم ادم بعد جراحی بعنی عفونت و التهاب لگن داشتم ب خاطر سقط

ن تنها مادر بلکه چهار پنج نفرم کنارش میومدن از زار و زندگی افتادم بماند ک جهازم هم نابود شد چن تا از لیوانام گم شد فرش و مبلم ب گند کشیده شد رنگ روشنن یعنی خونم شده بود کاروانسرا ی دیقه نمیتونستم با شوهرم خلوت کنم ی ساله عروسی کردم  

بعدم پدر شوهرم فوت کرد حالا عزاداری هم اوردن کشیدن ب خونه من مهموناشون و 

دلم میسوخت میگفتم زن ساده ایه بچه هاش رسیدگی نمیکنن دیدم نههههه اینا نقشه اس ک کلا من نگهش دارم خلاصه با خاهر شوهر کوچیکه حرف زدم رفتن خونشون چن بار بازم اومدن بمونن دیگه روی خوش نشون ندادم 

عزیزم من دیدم توفامیل بیاریش تا عمر داری باید نگرش داری اصلا نمی ره می گه خونه مال منه توبرو خودش هم نگه بچه هاش دیگه پسش نمی گیرن هر از گاهی برو تو خونشون بهش برس خونت نیار

وظیفه شوهرته بگو اون دوهفته مرخصی بگیره به مادرش برسه به کمکت

گفت عصرا من هستم اون خواهره که هر روز عصر میره هم میاد 

ولی میدونی من تحمل مهمون چند روز رو ندارم اگه خوده شوهرم باشه خوبه میتونم

خودمم سه تا کوچیک زیر پنج سال دارم

پسرش خودش نگه داره ولی اون داره میاره که زنش نگهش داره

زنش بخاطر شوهرش باید این لطفو کنه

مردا نمیتونن 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.