2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگم مادرم یکی دوهفته بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 10110 بازدید | 201 پست
بگو بیاد ولی رسیدگی نکن بهش. نه از روی حرص و عمد. از روی وقت نداشتن. فرصت نمردن. همسرت هم نیفهمه نکه ...

چه حرفایی یاد میدید.

خدا هیچ کس رو محتاج بنده اش نکنه.

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی من قصدم همینه خودم برا خودم پرستار میگیرم منت هیشکی رم نمیکشم

عزیز...خواهرانه میگم ....حرفایی که میزنی همیشه ی... ان شالله بگو 

ان شالله همیشه سرحال و سلامت باشی ..حتی دم پیری هم نیازمند پرستار نباشی

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

چه تضمینی وجود داره که فقط یه هفته باشه ؟ شما اصلا" به این قضیه کار نداشته باش ، همسر شما هم میتونه ...

سلام

من فقط جمله آخرتون مد نظرمه

چرا  کار خونه و زحمات و رسیدگی و... رو فقط به عهده ی دختر خونه میبینید ....این وسط پسر خونه وظیفه ای نداره ؟

پس چرا تو همه چی از خانه ی پدری ..دوبرابر میبره ؟

به نکته خوبی اشاره کردی وظیفه پسر هس ن عروسپسر آیا صبح تا شب میشینه تو خونه و از مادر نگهداری میونه؟

عروس تعهد میده فردا روز نیاد بگه ارث شوهرمو بدین؟

اگه نخواد اوکیه وظیفش نیست

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!