2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بگم مادرم یکی دوهفته بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 10110 بازدید | 201 پست

اون دختر مجرد حق داره واقعا. همسر شما یا باید پول بده پرستار بگیرید. یا خودش کارها رو انجام بده. در هر صورت کارو روی شما هم نباید بندازه.
به همسرت بگو در حد مهمان و غذا پختن من هستم. ولی در حد پوشک عوض کردن و حمام کردن و دارو دادن نه. چون با سه تا بچه کشش ندارم. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

تو که میگی ساکت و بی سر زبونه 

بیارش دو هفته پیش خودت هم خدا رو خوش میاد و هزار برابر خیر و برکت میاد تو زندگیتون هم پیش شوهرت ارج و قربت بالا میره و بیشتر قدرتو میدونه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش ادم قبل اینکه به این مرحله برسه بمیره من بچه مچه هم ندارم تو پیری🤦‍♀️ به نظرم به شوهرت بگو براش پرستار بگیره هم کاری براش کرده هم شما تو زحمت نمیوفتی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من باشم حتما نگه میدارم ولی پوشک نه.البته بازم باید تو شرایط تصمیم گرفت

ما فامیلمون با مادرشوهرش زندگی میکرد ولی شوهرش پوشک مادرشو عوض میکرد 

خب مگه عروس باید عوض کنه ؟

عیب نداره حالا یه هفته بمونه 

اصلا قبول نکن بگو اگر دختر نداشت قبول میکردم ولی الان نمیتونم خودم سه تا بچه دارم

پسر وظیفه نداره؟؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ادم این موقع ها واقعا نمی دونه کار درست چیه اگه با خوشرویی قبول کنی موندگار می شه و دیگه نمی ره کسی ...

دقیقا، باید با خوش رویی بفهمونی که نمیتپنی و برات سخته یکم‌انحام بدی یکم ندی 

هم شما حق داری و هم همسرت که وظیفه خودش میدونه از مادرش مراقبت کنه 

بنده خدا مادرشوهرت خدا عاقبت همه ماها رو بخیر کنه نیازمند بچه هامون نشیم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش