2777
2789
عنوان

کاش خدا روت غیرتی باشه🫠💚

83 بازدید | 10 پست

من به چشمام دیدم همه اونایی که اذیتم کردن زندن 

با من از کارما حرف نزن💔 

ولی فک کن مثلا خدا روت حساس باشه تا یکی بهت بدی کنه چن دیقه بعد بدترین چیی سرش بیاد و بیاد ازت معذرت بخواد🎀

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خدا بخواد رو من غیرتی هم باشه از اون غیرتیاس که میگه حق نداری از در خونه بری بیرون تا گیسات رنگ دندونات بشه 😂

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کسایی که بهم بدترین بدی ها رو کردن روز به روز بیشتر دارن پیشرفت میکنن ببین در این حد که یکی بهم تهمت زد مدت ها به خاطر اون تهمت سنگین افسردگی شدید گرفتم الان درآمد ماهیانش ۱ میلیارد هم بیشتر شده در عرض یکی دو سال 

حتی اگه پس بدن ولی بعد سرپا بشن اذیتم میکنه

نه دیگه اثرش روی روح و روانشون میمونه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من سعی میکنم هیچوقت کسیو نفرین نکنم ولی همین که عمیقا ناراحت میشم یه بلا و بدختی رو سر طرف نازل میشه ...

خلی کینه ایم من 

ولی هیچوقت خودم نمیتونم انتقام بگیرم چون دلم میسوزه ولی به بدبختی شون راضیم راستش.. چون اونا همین کارو باهام کردن

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

من کسایی که بهم بدترین بدی ها رو کردن روز به روز بیشتر دارن پیشرفت میکنن ببین در این حد که یکی بهم ت ...

اره بابا 

ما ها چون احساساتی هستیم به کارما باور داریم 

وگرنه ملت میرن دل خودشونو خنک میکنن بدترین بلا رو سر طرف میارن و باهوشن

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍