زحمت کشیدیبچه ها ک متوجه نمیشن ما باید براشون جمله بسازیم اونم با چند تا کلمه محدود که یادگرفتن
شما تجربه داری که این حرفو می زنی !!!!!!؟؟؟ من تجربشو دارم باشون کار کردم تقریبا همه عالی جمله می سازن اگه انگشت شمار بچه ای نمی تونه دلیل نمیشه که بقیم نتونن
شما تجربه داری که این حرفو می زنی !!!!!!؟؟؟ من تجربشو دارم باشون کار کردم تقریبا همه عالی جمله می سا ...
بله دارم!!!!!!!!!!!
خیلی از معلم ها فکر میکنن هنر ه بیشتر از کتاب برن جلو
هنوز نمیتونن بخونن بعد جمله سازی دادن
اتفاقا کلاس اینا هیچ کس نمیتونه همه مادرها کمک میکنن. زوده الان
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
تسلط کامل به نشانه هاو ترکیب ها ، الان باید بتونه کلمه رو بخونه آرومم بخونه مشکلی نداره زمان بدین تو دلش نشانه ها و ترکیبها رو بگه کلمه رو ساخت اونوقت بلند بگه الان انتظار زیادیه که روان بخونه
بله دارم!!!!!!!!!!!خیلی از معلم ها فکر میکنن هنر ه بیشتر از کتاب برن جلوهنوز نمیتونن بخونن بعد جمله ...
چند سال ؟؟.!!!! معلم کلاس اول بودین !!!!؟؟؟؟ اتفاقا من سر کلاس از بچه ها می خام جمله بسازن و همه می تونن بسازن اولین امتحان فارسی رو اواخر آبان می گیرم که داخلش جمله سازی داره و اکثریت بچه ها این سوالو صحیح پاسخ می دن چون جمله هایی که با هم نوشتیمو حفظ کردن همونا رو بیان می کنن من ۱۶ ساله معلم اولم روی کارم تسلط کامل دارم