2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زحمت کشیدیبچه ها ک متوجه نمیشن ما باید براشون جمله بسازیم اونم با چند تا کلمه محدود که یادگرفتن

شما تجربه داری که این حرفو می زنی !!!!!!؟؟؟ من تجربشو دارم باشون کار کردم تقریبا همه عالی جمله می سازن اگه انگشت شمار بچه ای نمی تونه دلیل نمیشه که بقیم نتونن 

دختر من فردا اردو دارن پسفردا درس اوفلش کارت درس میکنن برای هر درس مثلا درس م فلش کارت م اول و اخر م ...

منم کاردستیش درست میکنم میزرم دیوار کارت ترکیب و کارت نشانه درست میکنم ولی گاهی لج می‌کنه 

وقتم کمه ساعت ۲. از  مدرسه میاد تا نهار بخوره دونیم میخواد بخوابه ۴ونیم پنج بیداره از اون طرف ساعت ده باید بخوابه 

ماهم درس او هستیم شما نشانه ها را چند شنبه ها درس میدید معلم پسرم چهار شنبه و یکشنبه حس میکنم یه جور ...

من روز خاصی ندارم بسته به نشانه ، درجه سختیش و یادگیری بچه ها تعداد فاصله ی هر دو نشانه رو تعیین می کنم

داره خودشو میزنه اون در حرص میده

وای گاهی پسرم دارم بش توضیح میدم در و دیوار نگاه می‌کنه به مدادش ور می‌ره به بند تومونش ور می‌ره برا خودش آهنگ میخونه دلم میخواد بشینم وسط سالن خودم بزنم

شما تجربه داری که این حرفو می زنی !!!!!!؟؟؟ من تجربشو دارم باشون کار کردم تقریبا همه عالی جمله می سا ...

بله دارم!!!!!!!!!!!

خیلی از معلم ها فکر میکنن هنر ه بیشتر از کتاب برن جلو

هنوز نمیتونن بخونن بعد جمله سازی دادن

اتفاقا کلاس اینا هیچ کس نمیتونه همه مادرها کمک میکنن. زوده الان

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وای گاهی پسرم دارم بش توضیح میدم در و دیوار نگاه می‌کنه به مدادش ور می‌ره به بند تومونش ور می‌ره برا ...

امروز من کنترلمو از دست دادم 

انقد زدم تو سر خودم😅

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
چیکار کنم روخوانی خوب بشه نوشتنش خوبه املا خوب می‌نویسه روخوانی😐لنگ میزنه یه دفه آمیانه میگه

تسلط کامل به نشانه هاو ترکیب ها ، الان باید بتونه کلمه رو بخونه آرومم بخونه مشکلی نداره زمان بدین تو دلش نشانه ها و ترکیبها رو بگه کلمه رو ساخت اونوقت بلند بگه الان انتظار زیادیه که روان بخونه 

منم میزنم تو صورت خودمیه بار میزدم تو صورت خودم میگفتم من پدرسگ گوه خوردم بچه آوردم😂🤣

😂😂😂😂😂

حالا پسر اولم اصلا نفهمیدم چطور خوندن نوشتن یاد گرفت 

این دومی پیرم کرد

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
بله دارم!!!!!!!!!!!خیلی از معلم ها فکر میکنن هنر ه بیشتر از کتاب برن جلوهنوز نمیتونن بخونن بعد جمله ...

چند سال ؟؟.!!!! معلم کلاس اول بودین !!!!؟؟؟؟ اتفاقا من سر کلاس از بچه ها می خام جمله بسازن و همه می تونن بسازن اولین امتحان فارسی رو اواخر آبان می گیرم که داخلش جمله سازی داره و اکثریت بچه ها این سوالو صحیح پاسخ می دن چون جمله هایی که با هم نوشتیمو حفظ کردن همونا رو بیان می کنن من ۱۶ ساله معلم اولم روی کارم تسلط کامل دارم