2777
2789
پسرم با سرویس میاد تو سرویس خوابش می بره 🥲😂

اخی😂😂ببین احساس میکنم چون شبا خوابش نمیبره دیر میخوابه.صبحم اذیت میشه تا بیدار شه

یه روز امتحان کن بعد مدرسه باهاش بازی کن سرگرم بشه نه که خیلی تحرک داشته باشه بیشتر خسته شه.تا ساعت۵ مشقاشو باهاش کار کن بعد ببرش بیرون یه دورش بده به زور تا ساعت۹ نگهش دار بعدش بخوابه.دیگه خوابش تا صبح کامل میشه

فرداش ظهر نمیخوابه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز دختر بزرگه من کله خشکه که اونشم به من رفتهظهر بخوابه دیگه تا ۱۲ شب خوابش نمیبره شایدم دیرتر

پسر کوچیکم ساعت ۵صبح بیدار میشه برا خودش بازی می‌کنه گوشیارا برمیدارد 🫤😫

یه بار دیدم بالا سرم صدای تق تق میاد دیدم یه بچه کوچیک داره اسباب بازی بازی می‌کنه 😱ترسیدم پاشدم پسرم بود داشت بازی میکرد 

ظهر بخوابه تا ۳شب بیداره

وای توروخدا اروم باش بنده خدا ۱۶ سال تجربه داره لابد میدونه کارش رو لطفا بزار از اطلاعاتش استفاده کن ...

برو استفاده کن مگه جلوتو گرفته کسی؟؟!!! فقط میخای ریپلی کنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بله میشناسه مثلا امروز از ندرسه که اومد میگه معلم نشانه ب اخر یادم داد،بعد گفتم بنویس نوشت اتفاقا مع ...

سلامت باشی . خمیر بازی ، گل بازی ،کوکو و کباب و کتلت درست می کنی بزار دخترت  ورز بده ، رنگ آمیزی ، سوزن بزرگ نخ کن ازین سوزنایی که معروف به سوزن لحاف دوزیه  با پارچه بده کوک بزنه نترس که دستش میره ، قیچی بده کاغذو قیچی کنه کاردستی بسازه ، نخود و لوبیا رو قاطی کن بگو دخترم قاطی شد بیا کمکم کن از هم جداشون کنه ، کلاس ورزشی بفرستش ، لگو بازی و .....

سلامت باشی . خمیر بازی ، گل بازی ،کوکو و کباب و کتلت درست می کنی بزار دخترت ورز بده ، رنگ آمیزی ، س ...

مرررسی عزیزم 

اسکرین گرفتم 

خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات،خدا خیرت بده 😘😘😘😘

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋