چند سال ؟؟.!!!! معلم کلاس اول بودین !!!!؟؟؟؟ اتفاقا من سر کلاس از بچه ها می خام جمله بسازن و همه می ...
باشه مسلط😂😂😂
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ازون اولیایی هستی که هم بی فرهنگی هم پاتو تو کفش معلما می کنی پسرت نمی تونه این مسئله رو به همه ی بچ ...
سپردمت به خدا قیامت منتطر باش
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
نههههه پدرم در اومدس هستننمیتونه خوب بخونهخانمشوم هم فکر میکنه پروفسورن. جمله سازی میده
عزیزم برای پایه اول باید اول نشانه رو بشناسه بعد ترکیب رو بتونه بخونه وبنویسه تا بتونه کلمه سازی و جمله بساز.حتما کارت نشانه وترکیب درست کنید وباهاش کار کنید
اول شما شروع کردی مسخره کردن جایی که تخصصی نداره لطفا نظر نده حقیقتو گفتم ببخشید ۳۶ تا دانش اموز کلاس اولی من مثل بلبل جمله میسازن پس تعمیم نده توهینم نکن شما مذهبی ها هم فقط ازین جملات استفاده کنید که دیگرانو تو معذوریات قرار بدین
وای اسی دست رو دلم نزار که خونه ما شهرمون دو هفته آنلاین بود یعنی بخدا قلبم درد گرفت حالا باز از فردا شکر خدا حضوری شد منم باردارم نمیدونم چه مرگته آنقدر عصبی میشم. زود هم خودم هم بچه رو میزنم جیغ داد ...بلده ولی خیلی کنده هم خوندن هم نوشتن با اینکه دوسال پیش رفت .... ولی فقط نشانه ها اونم نه همه یادش دادن
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چند سال ؟؟.!!!! معلم کلاس اول بودین !!!!؟؟؟؟ اتفاقا من سر کلاس از بچه ها می خام جمله بسازن و همه می ...
عزیزم من بچه هام پیش دبستانی هستن
برای تابستون برنامه میخوام بزارم که بتونم تا جایی که میشه باهاشون کار کنم برای کلاس اول
کتاب کار و یا برنامه اموزشی چیزی پیشنهاد ندارین ؟؟؟
خیلی استرس کلاس اول دارم
فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم من بچه هام پیش دبستانی هستن برای تابستون برنامه میخوام بزارم که بتونم تا جایی که میشه باهاشون ...
از الان استرس داشته باشین به بچه هاتون هم منتقل میشه استرس نداره بچه اگر شرایط کاملا عادی داشته باشه و همراه معلم باشید کلاس اول به بهترین شکل آموزش میبینن شما به روش تدریس معلما آشنا نیستی که بخای اموزششون بدی ممکنه دوگانگی پیش بیادالان می تونید روی دست ورزی ، اجتماعی شدن و .... باشون کار کنید بقیهرو بسپرید به معلم کلاس اول