بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرفها چیه میخوای لاغرشی یه راه آسون بدون دردسر نوشابه شکر قند و هله هوله حذف کن .بعد یه نون لواش برای کل روز در نظر بگیر صبحونه یکم ازش بخور ناهار یکم شام یکم برنج هفته ای دوبار ده قاشق بخور بیشتر نخور بقیه غذاها بخور ولی نسبت به هر روز که خوردی کمتر بخور اولین روزها سختته ولی یه هفته بعد اصلا خودت نمیتونی بخوری میلت کلا کم میشه به غذا قبل غذا آب بخور که معده پر بشه و میل کمی داشته باشی خیار هویج کاهو تو خونه داشته باش احساس گشنگی کردی از اونا بخور اگه در کنار اینا پیاده روی هم بری تند پیاده روی کنی تو یه ماه ۱۱ کیلو لاغر میکنی اگه بدون پیاده روی هفته ای یه کیلو لاغر میشی من تجربه خودم گفتم الان یه هفته دو کیلو کم کردم
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
سعی کن تو غذاها کمتر روغن بریزی اسفناج بخور من خودم خیلی رعایت نمیکنم و پیاده روی هم نمیتونم برم الان دارم رژیم میگیرم اگه ترازو داشته باشی خیلی خیلی کمک میکنه به لاغری من هر صبح خودم وزن میکنم میبینم هر روز وزنم کمتر شده اراده قوی میشه برای رژیم
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️