2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لاغری سریع چرا؟ که مریض کنی خودتو؟

آروم آروم ماهی دو کیلو هم کم کنی یکسال 24 کیلو کم شدی😅

هر چند انقدر اضافه وزن نداری

من الان خیییلی آروم از اول آبان یه رژیم سبک شروع کردم و تا حالا 3 کیلو و خورده کم کردم

یکم آبان 72 کیلو و 350 گرم بودم امروز صبح 69 و 200 گرم شده بودم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی ممنونم عزیزم من از عوارض بعد لاغری میترسم میگن پوست شل میشه ریزش مو و اینا

شما اگه میخوای عوارض نداشته باشه خوب درست حسابی رژیم بگیر پیاده روی حذف قند شکر نوشابه هله هوله هیچ تاثیر منفی نداره و غذات رو کمتر کن همین هم هفته ای یه کیلو یا دو کیلو کم می‌کنی برنج اصلا حذف نکن که ریزش مو بگیری هفته ای دو سه بار بخور ولی کم بخور 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بابا من لاغرم دارم می بینم خوب نیس. یکم وزنتو بخشش کنی حلع . نوکرم😁✋

واقغا کاش میشد منم همسرم لاغره اون بیشتر غذا میخوره چاق بشه من کم میخورم لاغر بشم همیشه میگم کاش میشد اضافه وزنم بدم به تو جفتمون راضی می‌شدیم 😂

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

واقغا کاش میشد منم همسرم لاغره اون بیشتر غذا میخوره چاق بشه من کم میخورم لاغر بشم همیشه میگم کاش میش ...

اگ میشد بدی یع عمر دعات میکردم😂 اونوقت عالی میشد😍 ولی فک کنم آناتومی بدن زن با مرد فرق میکنع. مال من ک احتمال میدم از رودع باشع چون جذب ویتامین و پروتئین با رودست و ب تیروئید هم ربط دارع

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست