2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ت. میگه به کاری نکن ولی خودش می کنه . به وضوح از خوش حالی دیگران احساس تاسف می کنه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اگه باهوش باشه نمیذاره بفهمی.ولی خب آدمای حسود معمولا میخوان هی بیشتر و بیشتر از زندگیت بدونن و سر د ...

دقیقا مانع کارت میشن و خیلی تجسس می کنن تو کار های آدم

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بعضیا تو رفتار و گفتارشون نشون میدن بعضیام پشت سرت میگن بعضیام زرنگن بروز نمیدن

بعد هم که میفهمی کیا بودن شوکه میشی 😞

لازم نیست بفهمی...

شنیدی میگن ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه؟اگر کسی بخواد خرابت کنه یا حسودی کنه روزی ثابت میشه 

جای اینکه تمرکزت رو بزاری سر حسود هایی که ذره ای ارزش ندارن همون تمرکز رو بزار رو خودت...خودت رو بکش بالا !

پیشرفت کن‌..

زیاد مقایسه می کنند. پیش شما از بقیه یا خیلی تعریف می کنند یا توی سرشون می زنند.
زیاد پرس و جو می کنند. کنجکاو هستند شما چه کار می کنید؟
مراحل پیش رفته اش ناراحتی تو چهره شون از خوشحالی یا موفقیت شما مشهوده. ولی دیگه این برای کسیه که خیلی تابلو باشه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685