2777
2789
عنوان

چرا میخرن ک بفروشن

210 بازدید | 16 پست

این لبوبوها عروسکهای مسخره ای هستن واقعا ارزش ۴۵۰تومنو نداره یذره عروسک

تودیوار هرچی میبینم این عروسکارو برای فروش گذاشتن

خریدنش چیه فروختنش چیه واقعا

فک میکنم کم کم داره خز میشه درسته؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زشت و بیخوده خیلی انرژی منفی داره 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

تحت تاثیر ترند و جوگیری خریدن بایدم الان بفروشن

واقعا چ کاریه 

رودستشون مونده هرکی خریده

خداروشکردخترم اصلا علاقه نشون نداده بهشون😂😂

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خیلی زشت و بیخوده خیلی انرژی منفی داره

اره بااینکه بچه ها میگن ازش میترسیم میخرن بازهم

شاید فکر کنید خرافاته ولی دختر من خرید یه هفته انقد حال روحیش خراب بود پاره ش کردیم انداختیم دور

وای عزیزم بگردمش

چندسالشه