2777
2789
عنوان

آیامعلم حق داره برای برگه ی آچار دانش آموزو تحقیر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست

نهایت نمیفرستادی نقاشی رو و بعدا میفرستادی 

ولی کار نصفه انجام نمیدادی معلمه فکر میکنه به حرفش بی اعتنایی کردی

بعدم برگه آ۴ برای بچه دانش‌آموز مثل نمک برای آشپزه همیشه باید داشته باشی 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پدرش کجاس؟ کاش بری مستقیم با معلمش صحبت کنی شرایطت بگی توضیح بدی. فردا روز پدر میشه می گن یه نقاشی مراسمی تو زودتر برو توضیح بده اگه مشکلی هست من از سال میش یه بسته آ۴ خریدم هنوز داریم از اونا هر بار استفاده میشه

عزیزم حق دارید

ولی چون گفته تو کلر میخوام بزارم باید برگه خوب بر میداشتد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میخام پیام بدم بگم شما باید در کنار درس شیوه ی زندگی و صرفه جویی تو منابعو به بچه ها یاد بدید

بگو ی برگه آچار هزینه ای نداره تهیه میکنم

اما هزینه از بین بردن عزت نفس بچه من خیلی بیشتر از ی برگه اس

It still feels like the first day

این مسخره بازیا نمی‌دونم چیه معلما درمیارن جدیدا میوه تزیین کنید بیارین تخم مرغ فلان کنید کاردستی و…همه اینام‌مادر پدرا انجام میدن سودش برای بچه چیه اخه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

برگه آ۴ بسته ای بگیر زیر ۳۰۰ تومنه بصرفه تره تا دونه ای

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
این مسخره بازیا نمی‌دونم چیه معلما درمیارن جدیدا میوه تزیین کنید بیارین تخم مرغ فلان کنید کاردستی و… ...

میشه رزومه واسه مدرسه و معلم و ویترین کار و تبلیغ و ثبت نامی بیشتر و پول بیشتر …

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نهایت نمیفرستادی نقاشی رو و بعدا میفرستادی ولی کار نصفه انجام نمیدادی معلمه فکر میکنه به حرفش بی اعت ...

حالا به حرف اعلیحضرت بی اعتنایی بشه بچه کلاس دومی باید تحقیر کنه؟؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

عزیزم پدرش کجاس؟ کاش بری مستقیم با معلمش صحبت کنی شرایطت بگی توضیح بدی. فردا روز پدر میشه می گن یه ن ...

حدود ۴ساله  جداشیم و از اون موقع باباش حتی یه بارم زنگ نزده بپرسه این یچه زندس یا مرده 

اول سال شرایطمو به معلم گفتم 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

ما نیمتونیم همه جامعه رو ادب کنیم

سر راه زندگیمون حرفا و برخورد هایی زیادی میبینیم.

چارش فقط اینه خودمون پ بچه هامون قوی باشیم

به دخترت بگو من فکر کردم برای معلمت هم مهمه ک برگ درختا قطع نشه

وگرنه کاغذ چیز نبود ک نخوام برات بخرم.

اتفاقا شما بهترین نقاشیتو بکش و ببر تحویل بده

و بدون کار ما درست بوده.

مادر همکااسی بچه من فوت کرده بوده

موقع تحقیق کلاسی ، شعر در مورد مادر بهش داده بودن

مادربزرگش از غصه رفت زیر سروم

گفت اینا مگه نیمدونن از قصد اینکارو کردن

بچه خودش چقدر گریه کرد

من رفتم به یچه توضیح دادم

ک عزیزم تو مشکلی نداری، یا خطایی نکردی

درسته مادر نداری، و برات سخته در موردش بنویسی

ولی این یک امتحانه ک قوی بشه

اتفاقا بنویس ، همه چیزایی ک دوست داری بنویس

و یادگاری نگه دار

این چیزا مارو بزرگ میکن 

(کادر مدرسه زار میزدن ک یادمون زفته بوده و حواسمون پرت شده)

💕