2777
2789
عنوان

آیامعلم حق داره برای برگه ی آچار دانش آموزو تحقیر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برگه آ۴ بسته ای بگیر زیر ۳۰۰ تومنه بصرفه تره تا دونه ای

پارسال ۵۰ تا براش گرفته بودم تا همین هفته ی پیش بود دیشب دیدم تموم شده و یادم رفته بگیرم 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

حالا به حرف اعلیحضرت بی اعتنایی بشه بچه کلاس دومی باید تحقیر کنه؟؟

تحقیر نکرده

فقط توجیهش کرده که والدین بیشتر توجه کنن

دقت کن ، برای کلربوک خواسته باید تر تمیز میبود

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
پارسال ۵۰ تا براش گرفته بودم تا همین هفته ی پیش بود دیشب دیدم تموم شده و یادم رفته بگیرم

عیب نداره یدونه جدید بده ببره . به بگه هم بگو سر هر چیزی اینجوری ناراحت نشه . 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
همه جای دنیا آدمای بد ذات اینجوری پیدا میشن

بحث من مصرفگرایی که تو ایران بیداد میکنه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

ما نیمتونیم همه جامعه رو ادب کنیمسر راه زندگیمون حرفا و برخورد هایی زیادی میبینیم.چارش فقط اینه خودم ...

البته ی چیزی اضافه کنم

یک طرفه قضاوت نکنیم

بحث مصرف گراییی و غیره به کنار

معلم توقع دقت به کارای بچه رو داره

💕

ما نیمتونیم همه جامعه رو ادب کنیمسر راه زندگیمون حرفا و برخورد هایی زیادی میبینیم.چارش فقط اینه خودم ...

عزیزم خیلی عالی بود کیف کردم از نظرت واقعا یاد گرفتم

میتونم بپرسم‌شما شغل و مدرک تحصیلی تون چیه

آیا از دادگاه حق اولاد نمی گیری ؟ برو به معلمش شرایطت بگو اونم درک کنه

چرا برای نفقه ی بچه شکایت کردم جلبشم‌ گرفتم منتهی نه ازش شماره دارم نه آدرس 

تحقیر نکردهفقط توجیهش کرده که والدین بیشتر توجه کنندقت کن ، برای کلربوک خواسته باید تر تمیز میبود

برگه اش تر و تمیز بود

اون کاربرگ هم از پارسال تا الان توکلربوک بود 

اگه پشتشو نگاه نمی کردی اصلا مشخص نبود یه طرف برگه استفاده شده 

توی گروه مامانا اعتراض کنین وبعد هم آموزش و پرورش بگین دخترم شرایط خاصی داره که به معلم اطلاع دادم ولی حلوی همکلاسی‌هاش خجالت‌زده‌ش کرده معلم. فکر کنم بازرس داره آموزش و پرورش‌

منم هرسال اول سال به معلمشون میگم که ما جداشدیم و بابای بچم فقط یه سنگ‌ قبرنداره وگرنه مرده هییییچ کاری براش نکرده و نمی کنه 

پارسال تو کلاسشون دوتا بچه بدون پدر بودند معلمشون روز پدرو اصلا به بچه ها هیچی نگفته بود 

منم هرسال اول سال به معلمشون میگم که ما جداشدیم و بابای بچم فقط یه سنگ‌ قبرنداره وگرنه مرده هییییچ ک ...

مته به خشخاش نزارید

نمیتونسته بگه مادرت

شاید میگفت شما الانم باز ناراحت میبودی

کلا خیلی ها الان سینگل مام هستن

چیز مهمی نیست ک بخواد بزرگ بشه

کاغذ آچارم چیز خاصی نیست ک تهیه اش مشکل باشه

شاید برای همین اون حرفو گفنه.

💕