2777
2789
عنوان

آیامعلم حق داره برای برگه ی آچار دانش آموزو تحقیر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست
مته به خشخاش نزاریدنمیتونسته بگه مادرتشاید میگفت شما الانم باز ناراحت میبودیکلا خیلی ها الان سینگل م ...

دقیقا حرف منم همینه که چه اهمیتی داره که یه طرف برگه استفاده شده بوده 

مهم این بود که دخترم اون تکلیفو انجام داده

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

دقیقا حرف منم همینه که چه اهمیتی داره که یه طرف برگه استفاده شده بوده مهم این بود که دخترم اون تکلیف ...

اهمیت ازین لحاط داره ک اینجا ایرانه😅

فرهنگ این جیزا وجود نداره

کاغذ مصرف شده نشانه بی توجهی به تکلیف هست در واقع

منم دوتا بچه دارم

کلی کاغذ میبرن و‌میارن مصرف شده رو خونه میگم پشتو مصرف کنن چون منم روی اسراف حساسم

ولی برای مدرسه نو میزارم

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو حسابش هیچی نداشت کارت تو دستشم از حساب مامانشه

پس احتمالا از کارت و حساب کس دیگه استفاده می کنه تو باید منتظر ارث باشی که بهش رسید سریع اقدام کنی وبی کاش بچه رو می دادی بهش اونوقت لااقل مجبور می شد خرجش بده چون حضانت با پدر هست فامیل ما طلاق گرفت اول می گفت نمی تونم از بچه جدا شم اینا بعد دید بچه خرج داره حضانت‌ داره داد باباش الان بچه ها مدرسه غیر انتفاعی آیفون بدست خوش و خرم ببر بده به مادر پسر بگو خرجش بده لااقل 

پس احتمالا از کارت و حساب کس دیگه استفاده می کنه تو باید منتظر ارث باشی که بهش رسید سریع اقدام کنی و ...

ای بابا دلت خوشه خواهر من اگه دخترمو بدم دست اینا یه ماهه تلف میشه باباش یه معتاده که شیشه و هروئین می کشه مشروب می خوره قمار می کنه بی کار و بیعار فحاش و بد دهن دخترمو تو ۹ماهگی جوری زده بود که چشماش خون بسته بود خدارحم کرد کور نشد تو ۳سالگی با خودش برده بود پاتوقشون که قمار می کردند و اینقدر اونجا دود سیگار و کوفت و زهرمار بود که نفس بچه گرفت کبودشد داشت از دست می رفت 

اون اگه آدم بود و حداقل بابای خوبی برای بچه اش بود که من طلاق نمی گرفتم 

مادربزرگش هم توی این چندسال حتی یه بار سراغشم نگرفت دو سه بارم رفتم بهش گفتم نفقه ی این بچه دین به گردن شماست گفت به ما چه دخترخودته به ما ربطی نداره 

ایا ازش شکایت کردین

آره عزیزم سه سال پیش هم بابت مهریه و هم نفقه

مهریه که یه سکه پیش قسط دادن و هر ۸ماه یه سکه 

نفقه هم یه مبلغ خیلی کم برای دخترم تعیین کردند 

الان هم جلب نفقه دارم هم مهریه ولی نه شماره ای ازش دارم نه آدرسی خونه که نداشت یه ماشینم داشت  قبل جدایی دود کرد رفت‌ دیگه هیچی به نامش نبود حساب هاش هم خالی و اصلا گردش حساب نداره چون استفاده نمی کنه 

مادرش و خواهرش می دونند کجاست و باهاش در ارتباطند ولی مامانش گفت چرا پسر من باید به تو و دخترت دقت کن گفت دخترت پول بده ؟من مادرشم دشمنش که نیستم شمارشو به تو بدم بندازیش زندان و ازش پول بکنی 

انگارمن دخترمو از بقال سرکوچه باردارشدم و پسر ایشون اصلا پدرش نبوده 

هر راهی بگی رفتم حتی ریش سفیدارو جمع کردم بردم خونه ی مادرش که باهاش صحبت کنند بلکه خرج و مخارج دخترمو تقبل کنندیا آدرس پسرشو بده نداد پیش اونا قرآنو و شهدارو قسم خورد که من ازش خبرندارم و خودمم پول ندارم خرج بچه بدم حالا هی النگو رو النگو می ندازه و خونشو می کوبه و نو می کنه ها 

من واگذارشون کردم به اون بالاسری فقط نمیدونم چجوری میخاند جواب پس بدند 

ایا ازش شکایت کردین

حتی چیزیم بهش ارث نمی رسه 

باباش که از دار دنیا یه خونه داشته و یه زمین کشاورزی زده به نام  زنش که بشه مادرشوهرم اونم بعد مرگ شوهرش زده به  اسم پسر کوچیکش و اصلا ارثی هم ندارند 

برگه اش تر و تمیز بوداون کاربرگ هم از پارسال تا الان توکلربوک بود اگه پشتشو نگاه نمی کردی اصلا مشخص ...

برگه ای که استفاده شده چجوری تمیزه؟

قبول کن یه برگه آ۴ برا یگه میزاشتی کنار چیزی نمیشد

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...