2777
2789

خیلیاتون کنجکاو بودید بدونید و ازم پرسیدید که شوهرم بخاطر چیا بهم گیر میده و دعوام می‌کنه

مشکلاتم تاپیکای قبلم هست

من آدم بی نظم و تنبلی بودمو الان یکم دارم درست میشم و شوهرمم آدم به شدت تمیز و منظمیه و نقطه عکس همدیگه هستیم و زیادی گیر میده و حساسه سر تمیزی 

و چون منو دوس ندارع و همش دنبال طلاقه اینو کرده بهانه و نقطه ضعف من که هی تا تقی به توقی بخوره شروع کنه به زر زدن 

مثلا امروز داشتیم می‌رفتیم بیرون من کفشا و دمپایی های دخترمو جمع کردم گذاشتم تو جاکفشی چون تو خونه بابام اینا کفش داره، بعد دخترم پا برهنه تا دم در رفته بود اونم نمیدونست بعد دید کفش پاش نیست انقد غر زدو بدو بیراه بهم گفت و تا وقتی رسیدیم هی تحقیرم کرد که ماشینم کثیف شد تقصیر توعه تو منو بدبخت کردی تو فلانی و بزار جدا بشیم ما بدرد هم نمیخوریم و .....

اینو گفتم که بدونید گیر دادنش چجوریه

الانم بحث طلاق گرفتن نکنید تورو خدا چون بارها توضیح دادم تو تاپیکای قبلم من نمیتونم جدا بشم واقعا نمیتونم بچم بدبخت میشه این وسط من حتی پول خرید یه دست لباسم ندارم واسش که بیارمش پیش خودم و نمیتونمم دوریشو تحمل کنم پس ول کنید این بحثو 

فقط بگید بنظرتون من اگه آدم تمیزی بشم دیگه بهم گیر نمی‌ده این عوضی؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کنجکاو نیستیم زندگی مردم بدونیم

پس اگه کنجکاو نیستی نیا تو تاپیک دلیلت چی بود که اومدی بدونی شوهر من چرا بهم گیر داده؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

اگه بخواد گیر بده که میده ولی توام یه خانومی بد نیست یکم به تمیزی بیشتر اهمیت بدی

خاک تو سرم خودمم از خودم خسته شدم 

تمیزی و مرتب بودن یعنی انقد سخته ؟؟؟

خب تغییری بده 

الان با این همه امکانات 

خونه باید برق بزنه 

بچه مرتب حمام بره 

یاد بگیره نظم چیه؟

اول به خاطر خودت 

به خاطر بچه ت

یه راه کار میدم از همش بهتره 

وقتی بحث میکنه محل نده جوابم نده اعصاب خودتم خورد نکن 

بهترین راه هست همین چن تو که میگی نمیتونی جدا بشی و خودشم دنبال بهانه واسه گیر دادنه پس کاریش نمیشه کرد کسی که دنبال بهانه هست همیشه یه چی پیدا میکنه واسه گیر دادن

شششپشجپیب۹ق۹جرمرمدج