ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
این طور.ی خوبه .مال من پسر دختر شد می گم به درد هم نمی خورن
من دومی دختر میخواستم جنسم جور شه.
حسرت دختر موند رو دلم
نمی گفتید سنتون بالاست شتید موقع زایمان و بارداری نتونید کمکش کنید .وبی من دوست داشتم پسر باشه که با ...
۳۶ سن زیادی نیست ک الان تازه بعد ۴۰ بفکر بجه اوردنن
بر فرض ۶۶ ساله بشم دخترم میشد ۳۶ ک من از پا نیفتادم دخترمم خدا بخواد تا اون موقع زایمان کرده بود.