2777
2789

من تازه 42 میخوام به دنیا بیارم به امید خدا :))

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی جنسیتشونم می گید

جفت پسر

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
این طور.ی خوبه .مال من پسر دختر شد می گم به درد هم نمی خورن

من دومی دختر میخواستم جنسم‌ جور شه.

حسرت دختر موند رو دلم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
جدی .پس چرا من این قدر سخت می گیرم که دیر شده

نه بابا والا به این چیزا نیست اصلا

من زن عموم 45 سالگی دخترش رو به دنیا آورد  

مامانم هم 18 سالگی منو به دنیا اورده 

الان دختر عموم یه بچه داره من با 41 سال تازه میخوام اقدام کنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من دومی دختر میخواستم جنسم‌ جور شه.حسرت دختر موند رو دلم

نمی گفتید سنتون بالاست شتید موقع زایمان و بارداری نتونید کمکش کنید .وبی من دوست داشتم پسر باشه که با اولی رابطه بهتری داشته باشه

نه بابا والا به این چیزا نیست اصلامن زن عموم 45 سالگی دخترش رو به دنیا آورد مامانم هم 18 سالگی منو ...

راست می گی .ولی خوب منن دختر خاله مامانم تو سن ۴۰ سالگی مامانشو از دست داد .مامانش ۸۰ سالش بود 

نمی گفتید سنتون بالاست شتید موقع زایمان و بارداری نتونید کمکش کنید .وبی من دوست داشتم پسر باشه که با ...

۳۶ سن زیادی نیست ک الان تازه بعد ۴۰ بفکر بجه اوردنن

بر فرض ۶۶ ساله بشم دخترم میشد ۳۶ ک من از پا نیفتادم دخترمم خدا بخواد تا اون موقع زایمان کرده بود.