میگن مشکی نپوشید
سفید نپوشید
قرمز نپوشید
و کلا لباسهای تو چشم نپوشید
البته من خودمم بدم میاد و فقط عروسی برادرم لباسم تا حدودی تو چشم بود و از نظر رنگ هم چون چشمهام سبزه معمولا سبز میپوشم
یا میگن بچههاتون رو نیارید که اینم من تا حدود زیادی موافقم و فکر میکنم عروسی جای بچه نیست
و اینکه کادو تعیین میکنن؛ من این اواخر چندتا عروسی رفتم که کادو تعیین کردن یعنی گفتن کف کادو مثلا n میلیون هست
بعد من با هیچ کدوم از اینها مشکلی ندارم ولی از طرف چه کسی بودنش برام جالبه
مثلاً چند وقت دیگه عروسی یه بنده خدایی هست که چند وقت پیش رفتیم عقدش و مراسمش خیلی سطح پایین بود
ایشون تمام این شروط چی بپوشید و چی نپوشید؛ بچه نیارید و هدیه حداقل ربع سکه و… رو تعیین کرده
حالا عروسی من که عید۹۶ بود ایشون سنش کم بود و خودش و خواهر برادر کوچکترش در فیلم عروسی حضور افتضاحی دارن
و کادو هم ۳۰ هزارتومن دادن ( ما رسم داریم کادو ها رو مینویسیم)
۳۰ هزارتومن اونموقع پول خیلی کمی بود
دوستان و فامیلهای من همه سکه و دلار هدیه دادن ولی فامیلهای شوهرم این مدلی رقمهای خیلی کم هدیه دادن و منم گفتم خب هدیه رو که نباید به کم و زیادش نگاه کرد
ولی نمیدونم الان چطوری روشون میشه برای بقیه هدیه تعیین کنن؟
من از اونموقع هرکس عروسی کرد و برام هدیهی خوبی آورده بود مخصوصا طلا و دلار که تبدیل نداره دقیقاً همون رو براش بردم
و اینهایی هم که هدیههای کم دادن از هدیه خودشون بهتر بردم چون اصلاً روم نمیشه این چیزها رو ببرم ولی الان از اینکه هنوز خیلی تا عروسی مونده و تعیین کردن چی ببریم حس بدی گرفتم