2777
2789
عنوان

عروسی‌های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6149 بازدید | 355 پست
فکر کردم ماجرای دانشگاه سانتا باربارا رو میگی واقعیه یا نه؟اینجوری اذیت شدن به اذیت شدنی که در زندگی ...

چی کشیدی واقعا شما🫠🫠🫠

دوستای من لاشی رو انتخاب میکنن ولی صوبر رو نه 

ترش میکنن طرف بی تجربه باشه 

اکثرا هم موفقند😂😂

آخرین باری که حرف زدیم بهش گفتم هیچ وقت دیر نیست

خواهر شما مثل اونزمان من غرورش زیاده 

مطمین باش خودش می‌فهمه طرفش چنده عیارش

ولی مدام میترسه بیاد بگه اشتباه کردم 

و اولش قطعا جذابیت داره طرفش و میرن توش

ولی اونقدر تو ایران به ما یاد ندادن که بگیم آقا من اشتباه کردم من خطا کردم من شکست خوردم

از ترس اینکه بازنده تلقی بشیم تا تههههشششش میریم 

نیروانا یعنی فرای زمان و مکان، من و تو در عشقی سرشار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همون موقعی هم که زنش بود🐒وار ادامه میدادالان که شدیدتر😅ولی اینکه اسکول میشد خیلی و گول میخورد ...

اون اگه عقل داشت که هیچ وقت خیانت نمیکرد🫠🫠

خیانت کار اوناس که عقلشون تا حد 🐒تکامل پیدا کرده و به انسان نرسیدن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ازدواج خوبی بود هرچی بود هردوتاشون از پرنسس و پرنسسعلی بهترنحتی خواهرم هم از بیشتر اکس‌های پرنس بهتر ...

مریم خواهرت کیسی بود که بیشتر معیار های مورد نظر  پرنس داشت 

هم از نظر زیبایی 

هم تحصیلات هم خانواده و جایگاه اجتماعی 

واینکه از نظر منطقی هم بهم می اومدن 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.