2777
2789
عنوان

عروسی‌های جدید

6149 بازدید | 355 پست

میگن مشکی نپوشید

سفید نپوشید

قرمز نپوشید

و کلا لباس‌های تو چشم نپوشید

البته من خودمم‌ بدم میاد و فقط عروسی برادرم لباسم تا‌ حدودی  تو چشم بود و‌ از نظر رنگ هم چون چشم‌هام سبزه معمولا سبز می‌پوشم 

یا میگن بچه‌هاتون رو نیارید که اینم من تا حدود زیادی موافقم و فکر می‌کنم عروسی جای بچه نیست

و اینکه کادو تعیین می‌کنن؛ من این اواخر چندتا عروسی رفتم که کادو تعیین کردن یعنی گفتن کف کادو مثلا n میلیون هست

بعد من با هیچ کدوم از این‌ها مشکلی ندارم ولی از طرف چه کسی بودنش برام جالبه

مثلاً چند وقت دیگه‌ عروسی یه بنده خدایی هست که چند وقت پیش رفتیم عقدش و مراسمش خیلی سطح پایین بود

ایشون تمام این شروط چی بپوشید و چی نپوشید؛ بچه نیارید و هدیه حداقل ربع سکه و… رو تعیین کرده

حالا عروسی من که عید۹۶ بود ایشون سنش کم‌ بود و خودش و خواهر برادر کوچک‌ترش در فیلم عروسی حضور افتضاحی دارن

و کادو هم ۳۰ هزارتومن دادن ( ما رسم داریم کادو ها رو می‌نویسیم)

۳۰ هزارتومن اون‌موقع پول خیلی کمی بود

دوستان و فامیل‌های من همه سکه و دلار هدیه دادن ولی فامیل‌های شوهرم این مدلی رقم‌های خیلی کم هدیه دادن و منم گفتم خب هدیه رو که نباید به کم و زیادش نگاه کرد

ولی نمی‌دونم الان چطوری روشون میشه برای بقیه هدیه تعیین کنن؟

من از اون‌موقع هرکس عروسی کرد و برام هدیه‌ی خوبی آورده بود مخصوصا طلا و دلار که تبدیل نداره دقیقاً همون رو براش بردم

و این‌هایی هم که هدیه‌های کم دادن از هدیه خودشون بهتر بردم چون اصلاً روم نمیشه این چیزها رو ببرم ولی الان از اینکه هنوز خیلی تا عروسی مونده و تعیین کردن چی ببریم حس بدی گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مضحک ترین قسمت رسم های جدید

بچه نیارید

به بچه ها باید خوش بگذره وگرنه یه مشت زن گنده که چند میلیون دادن بشینن برای هم چس کلاس بذارن اصلا ارزشو اعتباری به اون عروسی نمیده 

فقط ذوق بچه ها

من اگر توی زندگی بعدیم دوباره عروس بشم میگم بچه ندارید نیاید عروسی من 🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

ما اصلا ازین چیزا نداریم تا حالا کسی نگفته چی بپوشید چی نپوشید بچه نیارید و چقدر کادو بدید اینا برام عجیبه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه ما رسم اینجوری نداریم 

کسی ۱۰۰ بیاره ۲۰۰ ما می‌بریم 

البته این مثال بود رقم بالا می‌بریم ولی طلا اینا نه😐 مگر عروسی خواهر برادر 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁