2777
2789
عنوان

عروسی‌های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6149 بازدید | 355 پست
عروسی های سمت ما هنوز این همه جدید و به روز نشدن😅این چرت و پرت ها چیه کادو فلان بدید لباس بهمان بپو ...

والا عروسی منم مد نبود

بازم اگر یکی این چیزها رو می‌گفت که‌ خودش رعایت می‌کرد من حرص نمیخوردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو عروسی این آدم . کف کادو دیگه چه صیغیه آیه درسته عروس دوماد خیلی خرج می‌کنن ولی دستور دادن به بقی ...

والا مگه موقع انتخاب شام و تالار با مهمون مشورت میکنن که موقع کادو گرفتن بگن تو باید حتما انقدر پول بدی نی نی سایت خیلی جای عجیبیه ما اقوام پدری و مادریمون از دونژاد و قومیت متفاوت و شهرهای مختلفن حتی قومیت همسرم هم با این دوتا فرق داره ولی اصلا این چیزا که اینجا میگن رو ما تو هیچکدوم ندیدیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

واقعا چجوري دلتون مياد بدون بچه ها كه خوش نميگذره 

عروسي دختر خاله من  6 تا دختر بچه و پسر بچه ساقدوش بودن:)

اخه قشنگيش به ذوق  بچه هاست 

ولب خب قبول دارم بعضيا نوزاد و بچه يك سال يا دو سال يا كوچيك تر رو نخوان بيارن چون واقعا مامانا رو اذيت ميكنن بي قراري ميكنن و خود بچه ها هم اذيت ميشن

ولي خب در كل اگه قرار باشه يه مشت زن و مرد دور هم جمع بشن اصلا خوش نميگذره 

بعضي از قديمي هاي ما اعتقاد دارن حتما بچه تو عروسي باشه و ميگن اگه عروس يه دختر بچه رو پاهاش بشينه يعني بچه اولش دختر ميشه اگه پسر بچه بذارن تو بغلش بچه اولش پسره

من تا حالا نشنیدم هدیه معین کنی برا عروسی ببری هرکس به اندازه توانش و دینی که از طرف به گردنش میده

عمه من تویکی از بترین هتل های لاهیجان برای دخترش عروسی گرفت سقف هدیه مشخص کرد آخر مجلس رفته بود بیرون جلوی درب هرکی کم داده بود یقه اش می گرفت مهموناهم همه فامیلای نزدیک 

عمه من تویکی از بترین هتل های لاهیجان برای دخترش عروسی گرفت سقف هدیه مشخص کرد آخر مجلس رفته بود بیرو ...

خخخ واقعاً من بودم نمی‌رفتم اینجور جایی بخدا میخوا الکی جشنی بگیری فقط برا اون که تایین کرده هدیه یه هدیه ایی که در توانش نباشه بگی تا دیگه از این کارا نکنه

واقعا چجوري دلتون مياد بدون بچه ها كه خوش نميگذره عروسي دختر خاله من 6 تا دختر بچه و پسر بچه ساقدوش ...

عروسی من‌ بعضی از بچه‌ها خیلی اذیت کردن ولی خب بازم برام مهم نبود و زمان برگرده عقب روم نمیشه بگم بچه نیارید

و همون زیبایی فیلم فرمالیته برام کافیه

عمه من تویکی از بترین هتل های لاهیجان برای دخترش عروسی گرفت سقف هدیه مشخص کرد آخر مجلس رفته بود بیرو ...

خب حداقل داری میگی بهترین هتل

اینکه عقدش افتضاح بود

تالار عروسیش هم پایین شهره