2777
2789

پسرم ۱۲ سالشه 

احتمال دو قطبی داد روانپزشک 

بیش فعالی و پرخاشگری رو هم از ۵ سالگی تشخیص گرفت 

تو مدرسه نمی تونن نگهش دارن مدیر و معلما از بس با بچه ها دعوا داره  بچه همش تو دفتره به جای کلاس 

دارو هم می خوره 

جدیدنا گریه میکنه میگه من به درد نخورم 

افسردم  هیچی خوشحالم نمیکنه 

میگه چرا کسی بهم محل نمیده تو جمع یا مهمونی حالا همه چی عادیه این پیش خودش این فکر رو می کنه 

نمی خوام بیش فعال باشم 

نمی خوام لوده باشم  (مسخره ) علائم بیش فعالیه 

چند بارم گفته خودمو می کشم  می گه دوست ندارم زنده باشم 

دکتر روانپزشک گفته باید بستری بشه 

دارو هم می خوره هم برای بیش فعالیش هم برای افسردگیش 

خییییلی ناراحتم ‌

خیییلی مستاصلم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیز درمان داره..تمرکز کن ببین چجوری میشه این حسارو ازش دور کنم

مثلا من همش ب شوهرم میگفتن عصبی 

پرخاشگر

بعد خدش پذیرفت

گفتمش ن اصصصصلا نیسی عزیزم

مگ زندگیمون بده؟ میگف ن ‌

بهش بفهمون و راه بده

الان انقدر صبور شدهههه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

غذا هم فقط دو تا ۳ مدل می خوره فقط سال به دوازده ماه 

باقی غذا ها رو نمی خوره  میگه دوست ندارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
همه چیز درمان داره..تمرکز کن ببین چجوری میشه این حسارو ازش دور کنممثلا من همش ب شوهرم میگفتن عصبی پر ...

مام تو خونه فقط بهش انگیزه میدیم 

حرفای مثبت بهش میزنیم 

میگیم خیلی دوست داریم 

کلا همش بهش روحیه میدیم 

مام تو خونه فقط بهش انگیزه میدیم حرفای مثبت بهش میزنیم میگیم خیلی دوست داریم کلا همش بهش روحیه میدیم

یهههه فکر و رنجی داره ک باعث این شده

تواونو پیدا کن

بنظرم ببرش شنا  سوارکاری

ورزشهایی نث کونگ فو و.. ک خشمش خالی شه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

متاسفانه پزشک ها نمیگن اما خودت بزو جزوعوارض بعضی داروهاشو بخون نوشته تحریک به خودکشی به نظر من سرشو به ورزش‌گرم کن دو سانس دوسانس ببرش ورزش و زیر نظر یه متخصص خوب داروهاشو کم کن اصلا پسرها باید دایم بزن ورزش وقتی ببریش رزمی میبینه همه مثل خودش هستند و‌تا حدی انرژیش خالی میشه