2777
2789
عنوان

چرا قدیم عشق بین زن و مرد بیشتر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 63 پست

لزوما عشقشون پایدارتر نبوده خیایاشونم دوست نداشتن همو فکر میکردن همینه زندگی باید بسازن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مخالفم به شدتقديم زن ها همه بدبخت و تو سري خور بودن تازه پير شدن خريت هاشون يادشون رفته پيش نوه و بچ ...

واقعا اینطور که میگین نبود ادم و خوب و بد تو همه نسل ها هست

ولی من دو نسل قبل خودم رو دیدم والا خانمی می کردن

من مادر و مادربزرگم رو دیدم که چقدر محترمانه بابا و بابا بزرگم باهاشون برخورد میکرد

حتی مادره مادربزرگم رو هم بچه که بودم دیدم که چقدر محترم بود

خداوکیلی انسانیت رنگ باخته الان هیچی از روی خلوص نیت نیست

بنیان خانواده از هم پاشیده 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون جرعت طلاق نداشتن زن نمیتونس بگع من نمیخوامت تو سری خور شوهرش بودهجالبه غبطه اونارم میخوری

همشون که تو سری خور نبودن بابای من زمانی که  مامانم و میگیره تازه کلاس پنجمش و گرفته میگفت پیاده از داراباد میرفتم شهر همین (مولوی امروز )برا مامانت کتاب میاوردم که درس بخونه خیلیم همو دوس داشتن الانم بابام ۲۰ ساله بعد مامانم دیگه ازدواج نکرد...توقعاتشون کمتر بوده زندگی براشون قشنگتر میشده

واقعا اینطور که میگین نبود ادم و خوب و بد تو همه نسل ها هستولی من دو نسل قبل خودم رو دیدم والا خانمی ...

دقیقا 

فکر میکنن الان فقط خودشون عقل دارن و دوری از جون زنای قدیم ابله بودن 

من مادربزرگ مامانم پدرش خان بوده و برادراش حقشون دادن شوهرش دست به مالش نزد فقط ازش پول در میورد و زن هم هیچوقت نمی‌گفت ماله منه مال تو نیست و..... الان همشون مردن و رفتن مونده برای بچه ها و نوه ها ولی با این مادیات ها نه اون دنیا خودشون رو مدیون کردن نه این دنیا به خودشون سخت گرفتن 

همشون که تو سری خور نبودن بابای من زمانی که مامانم و میگیره تازه کلاس پنجمش و گرفته میگفت پیاده از ...

من پدرشوهرم یه جوری با اب تاب از زمانی که مادرشوهرمو دیده بود و ازش خوشش اومده بود حرف میزد من دلم اب میشد والا 

میگفت سرخ و سفید خوشگل بعد همین زمانش هم همش قربون صدقه مادرشوهرم میرفت 

مامانم و بابام الانم تو یه دیس غذا میخورن

باز مامان و بابام جوون ترن ولی اونا سن بالاتر

من پدرشوهرم یه جوری با اب تاب از زمانی که مادرشوهرمو دیده بود و ازش خوشش اومده بود حرف میزد من دلم ا ...

همین دیگه نمیشه گفت اون زمان خوب یا بد بوده هیچ چیز مطلقی تو دنیا وجود نداره هم خوبی بوده یکیش همین کم توقع بودنشون بساز و مردم دار بودن دخترای قدیم بدی هم زیاد داشتن اونایی که کتک میخوردن و جدایی و عار و ننگ میدونستن در کل هر دوره ای هم خوشی داره و هم ناخوشی 

همین دیگه نمیشه گفت اون زمان خوب یا بد بوده هیچ چیز مطلقی تو دنیا وجود نداره هم خوبی بوده یکیش همین ...

اره من همیشه به مامانم میگم که اون زمان خوب نبوده الانم خوب نیست 

نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی 

البته الانم هستن زنایی مه کتک میخورن نمیتونم جدا شن

دقیقا فکر میکنن الان فقط خودشون عقل دارن و دوری از جون زنای قدیم ابله بودن من مادربزرگ مامانم پدرش خ ...

دقیقا منم همین رو دیدم از نسل های قبلیم

الان خیلی مزخرف شدن زندگیا لاقل اینایی که من میبینم

من دادگاه خانواده بودم با زندگی هایی مواجه میشدم که تو فیلم های ترکی قفل بود

خانم میومد برا طلاق مهریه میذاشت اجرا همزمان دوتا کیس رزرو داشت برای رابطه بعدیش

آقا با دوست دخترش میومد برای خانمش که خونه پدرش بود  درخواست تمکین می داد

مرد میومد درخواست لغو حضانت میداد برای بچه ای که بعد 8 سال متوجه شده بود از مرد دیگه ای هست

دعوا سر نبودن تلوزیون تو جهیزیه

دعوا سر جنسیت بچه

دعوا سر اینکه چرا اسم بچه رو خانواده پسر گذاشتن

.........

بدتر از همه اینا یه سری انحرافات جنسی که شاخ در میورد آدم مردی بود با 3 وجب سیبیل خانومش مچش رو گرفته بود با یه پسر نوجوان 14 ساله

گرایش زن به زن

گرایش مرد به خواهر زن

گرایش برادر به زن برادر

همه اینارو من سالها وسطشون زندگی کردم

زمان مادرای ما کی این کثافت کاریها بود

کسی خلافی هم داشت در خفا بود حریم و حرمت قائل بودن

الان خیانت شده نخودچی کشمش

قدیما طلاق آخرین راه بود اونم به ندرت الان شده اولین راه چون اون بیرون پر از آدمایی هست که دام پهن کردن برای مطلقه ها و مردای زن طلاق داده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اره من همیشه به مامانم میگم که اون زمان خوب نبوده الانم خوب نیست نه به اون شوری شوری نه به این بی نم ...

اون زمان بیشتر از حرف مردم میترسیدن جدایی رو سرشکستگی پدر و برادرا میدونستن الان شرایط اقتصادی باعث میشه تحمل کنن چون جا و مکانی ندارن

دقیقا منم همین رو دیدم از نسل های قبلیمالان خیلی مزخرف شدن زندگیا لاقل اینایی که من میبینممن دادگاه ...

هعیبی خیلی بد شده واقعا 

من خودم طلاق گرفتم ولی خب واقعا جامعه زن و مرد و.... خیلی بد شده دیگه اعتماد سخته 

دوره اخر زمان هست دیگه طبیعیه

والاه چه دخالتی بدتراز دخالت خانواده شوهر اگ خوب نگاه کنین ۹۰ درصد زندگی ها بخاطر خانواده شوهر میپاش ...

این نود درصد رو از کجا میاری؟انگار همش زندگیتون پی زندگی این و اونه که کی چیکار میکنه آمار در بیارین،

الان اکثر تاپیکا از پدر و مادر خودشون مینالن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
والاه چه دخالتی بدتراز دخالت خانواده شوهر اگ خوب نگاه کنین ۹۰ درصد زندگی ها بخاطر خانواده شوهر میپاش ...

ربطی ب خانپادهدشوهر نداره 

خانوادهددختر هم دخالت میکنن 

بنظر منن ربطی ب جنسبت نداره 

ادمی ک دخالتگر باشه رو کاری نمیشه کرد 

استندبایِ حاجی🙌🏼