2777
2789
عنوان

چطور پدرمو راضی کنم بره حج واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
اجباری نیست تو به جای اون میخوای بری بهشت؟ اگه با اجبار و ناراضی بره درسته؟ لابد خوشش نمیاد یا بنا ب ...

درسته من دیدم با قرض رفتن فقط خوشحالن که شدن حاج خانم

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجباری نیست تو به جای اون میخوای بری بهشت؟ اگه با اجبار و ناراضی بره درسته؟ لابد خوشش نمیاد یا بنا ب ...

حج سفر معنویه خیلی مزایا داره تو روح آدما اعمال ادما فقط اسم حاج حاجیه مهم نیس 

واجبه خداست وااااجب حتما حکمتی داره ک خدا واجبش کرده 

حج سفر معنویه خیلی مزایا داره تو روح آدما اعمال ادما فقط اسم حاج حاجیه مهم نیس واجبه خداست وااااجب ح ...

ما تو روح و اخلاقشون هم تاثیری ندیدیم ولی از اینها گذشته پول متعلق به پدرته اختیارش دست خودشه بیشتر از شما عمر و تجربه داره و الان اوج تعقلشه از نسلی هم هست که بیشتر از من و شما این چیزا رو تو گوشش خوندن وقتی نمیخواد بره یعنی یا اعتقاد نداره یا در حد هزینش نمی‌ارزه براش که حق داره بحث کلی پوله که میره جیب اینایی که میگن خدا فقط تو سرزمین ماست جای دیگه نیست نیاین دیدنش هم قهر می‌کنه اعمال نود سال رو هیچ میشمره! تازه اطرافیان انتظار سوغاتی و تبرک هم دارند این یعنی پول بیشتر برای جیب عرب ها پدرت احتمالا چشمش باز شده خدا همه جا هست فقط یه جا نیست هر حرفی خوب و بدی دارید رایگان تو خونه خودتون بگید میشنوه

ما تو روح و اخلاقشون هم تاثیری ندیدیم ولی از اینها گذشته پول متعلق به پدرته اختیارش دست خودشه بیشتر ...

یعنی این یه میلیارد میره تو جیب عربا 

پس اینا ۴۰روز میمونن اونجا تو هتل میخورن میخوابن برا اونا هزینه نداره 

اینا هزینه سفر خودشونو میدن

یعنی این یه میلیارد میره تو جیب عربا پس اینا ۴۰روز میمونن اونجا تو هتل میخورن میخوابن برا اونا هزینه ...

یک میلیارد برا چهل روز خیلی کمه از نظرت ؟ 

یعنی پدر تو روزی۲۵ میلیون پول غذا و جای خوابشه؟

یک میلیارد برا چهل روز خیلی کمه از نظرت ؟ یعنی پدر تو روزی۲۵ میلیون پول غذا و جای خوابشه؟

خب اونجا یه گوسفند خوب باید بخری قربونی کنی بلیط هواپیما بقیه سوغانتی اینارو هیمن ینجام میتونن بخرن

تو الان برو سفر ترکیه ۴۰روز بمون تو هتل با پرواز رفت برگشت خرید گشتو گذار ببین چقد درمیاد

عروس میخوره فحش میده ؟ مطمئنی که اینجوری میگی؟ در ضمن نمیشه که پول و بگیری بریز و بپاش کنی تا به وار ...

ادم اول باید بزا خودش خرج کنه اگه وارث موند ک میمونه نموندم به درک آدم اول خودشه